Ramada Plaza İstanbul Sultanahmet’e yeni genel müdür

SVN Group’a bağlı Vezneciler Otelcilik bünyesinde yer alan Ramada Plaza İstanbul Sultanahmet’in Genel Müdürlüğü'ne, Özgür Köstekçi atandı.

15/08/2022 12:22
Ramada Plaza İstanbul Sultanahmet’e yeni genel müdür

Şimdiye kadar birçok uluslararası turizm grubunda önemli görevlerde yer almış olan Özgür Köstekçi, 5 yıldızlı Ramada Plaza Sultanahmet’in stratejisi ve genel yönetiminden sorumlu olacak. Misafirlerine lüks hizmet vermeye hazırlanan Ramada Plaza Sultanahmet’te, 211 oda yer alacak.

SVN Group’a bağlı otel yönetimi faaliyetleri gösteren Vezneciler Otelcilik bünyesinde yer alan Ramada Plaza İstanbul Sultanahmet, tarihi yarımadanın merkezinde, Sultanahmet’e sadece 15 dakikalık yürüme mesafesinde, Şehzadebaşı Camii’ne komşu eşsiz konumu ile çok yakında misafirlerine kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Otelde 211 oda yer alacak

Ramada Plaza İstanbul Sultanahmet’in Genel Müdürlük koltuğuna, uzun yıllardır turizm sektöründe birçok uluslararası turizm grubunda önemli rollerde yer almış Özgür Köstekçi bulunuyor.

Köstekçi, otel yönetimi alanında satış-pazarlamadan operasyon yönetimine pek çok farklı alanda çalışmış çok deneyimli bir profesyonel. Misafirlerine lüks hizmet vermeye hazırlanmakta olan 211 odalı 5 yıldızlı otel Ramada Plaza Sultanahmet’in stratejisi ve genel yönetiminden Özgür Köstekçi sorumlu olacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.