Raffles İstanbul Türkiye'nin En İyisi seçildi

Raffles İstanbul, Conde Nast Traveler “Okur Seyahat Ödülleri 2018 (Readers' Choice Awards 2018)” değerlendirmesinde, 98.08 puan alarak Türkiye’den seçilen ilk otel oldu.

12/10/2018 17:35
Raffles İstanbul Türkiye'nin En İyisi seçildi

Raffles İstanbul, Conde Nast Traveler “Okur Seyahat Ödülleri 2018 (Readers' Choice Awards 2018)” değerlendirmesinde, 98.08 puan alarak Türkiye’den seçilen ilk otel oldu. Raffles İstanbul bu listede Yunanistan’daki 2 otelin ardından 3’üncü sırada yer aldı.

Şehri “duygusal lüks” kavramıyla tanıştıran Raffles İstanbul Zorlu Center, dünyanın en önemli seyahat dergilerinden Condé Nast Traveler’ın okuyucularının oyları ile belirlenen “Okur Seyahat Ödülleri 2016 (Readers' Choice Awards 2016)” değerlendirmesinde de, Türkiye’nin En İyi Otel’i seçildi. Değerlendirmenin Türkiye & Yunanistan listesinde; 98.08 puan alan Raffles İstanbul Zorlu Center, Türkiye kapsamında seçilen ilk otel olarak bir başarıya imza attı.

Konumuyla fark yaratıyor

İstanbul’un modern, eklektik ve enerjik yüzünün mükemmel bir ‘yansıması’ olan Raffles İstanbul; Boğaziçi, Adalar ve tarihi yarımadayı kuşbakışı gören konumuyla fark yaratıyor. Otel, moda, yemek ve sanatın yeni buluşma noktası olarak konumlanıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.