Radisson Sultanahmet’e Güvenli Turizm Sertifikası

Radisson Hotel İstanbul Sultanahmet, pandemi sürecinde faaliyetlerine ara vermeyi değil, şartlarını uygun hale getirerek hiçbir faaliyetine ara vermeden misafirlerini ağırlamayı sürdürdü.

29/06/2020 20:22
Radisson Sultanahmet’e Güvenli Turizm Sertifikası

Radisson Hotel Istanbul Sultanahmet, Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde, Sağlık Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı katkılarıyla ve Türkiye'deki tüm sektör paydaşlarıyla işbirliği içinde düzenlenen Güvenli Turizm Sertifikasını almaya hak kazandı.

Radisson Hotel İstanbul Sultanahmet Genel Müdürü Fevzi Erdoğan, hotel içi tüm faaliyetlerin İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan bildirgeler doğrultusunda yürütüldüğünü ve mevcut tüm koşulların Covid-19’a karşı alınan hijyen tedbirleri ile devam ettiğini belirterek, aldıkları önlemler hakkında şunları söyledi:

1-Otelimizde özel komiteler kurulmuş olup, gerekli eğitimler tüm personele düzenli olarak verilmektedir.

2-Otelimizde görevli doktorumuz bulunmaktadır ve otele giriş-çıkış yapan tüm personelin sağlık ve ateş durumu temassız ateş ölçer ile takip edilmektedir.

3-Otellerimizin tüm genel alan ve odaları Diversey ürünleri ile düzenli olarak dezenfekte edilmektedir. Buna ek olarak, oda ve koridorlar ozon makinası ile temizlenmektedir. Genel alan temizliği yarım saatte bir; kapı kolları, tuvaletler gibi sıklıkla kullanılan alanların temizliği her 15 dakikada bir yapılmaktadır.

4-Otelde kullanılan tüm tekstil ürünleri, kendi çamaşırhanemizde 60 derece sıcaklıkta yıkanmaktadır.

5-Otelimiz mutfaklarında, ISO22000 standartlarının tüm gereklilikleri yerine getirilmektedir. Kadromuzda sürekli olarak bulunan gıda mühendisimiz de ürünler üretime girmeden önce ozon ile temizliğini titizlikle takip etmekte bu şekilde tüm mutfakların kontrolünü sağlamaktadır.

6-Otelimizdeki şebeke suyu dağılımı (mutfak, odalar ve genel alanlar) ultraviyole ışık kullanılarak düzenli olarak temizlenmektedir.

7-Havalandırma sistemimizde düzenli olarak anti-bakteriyel tabletler kullanılarak filtrelerin temizliği ve temiz hava sirkülasyonu sağlanmaktadır.

8-Restoranlarımız ve açık büfe kahvaltı salonumuzda servis için kullanılan ekipmanlarının ve masaların dezenfektasyonu da kısa aralıklarla titizlikle yapılmaktadır.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.