Radisson Residences Vadistanbul hizmete girdi

Yeni inşa edilen ve 169 daireden oluşan Radisson Residences, Vadistanbul Türkiye’deki ilk konuklarını ağırladı.

23/05/2019 10:37
Radisson Residences Vadistanbul hizmete girdi

Yeni açılan RadissonBlu Hotel, Vadistanbul’un yanındaki konumunda hizmet verme başlayan rezidans binası, Türkiye’nin en büyük şehrinin kalbinde kısa ya da uzun süreli konaklayacak misafirlerine ileri teknolojilerle donatılmış bir tesiste hizmet sunuyor.

Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye Bölgesi Başkan Yardımcısı MichelStalport şunları söyledi: “İstanbul’a yeni bir muhteşem tesis kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyor, önde gelen uluslararası bir otel grubu olarak Türkiye’deki konumumuzu daha da güçlendiriyoruz. Bu benzersiz rezidansın konuklarımıza Türkiye’nin kalbinde unutulmaz anılar yaşatacağını umuyoruz.”

169 modern rezidans 

Yeni inşa edilen binada eşit sayıda bir ve iki odalı daireler ile iki adet benzersiz dört odalı daire olmak üzere toplam 169 modern rezidans yer alıyor. Ayrıca, iyi donanımlı bir spor salonu ve SPA ile yüzme havuzu, kısa ya da uzun süreli konaklamalarda konukların hizmetine sunuluyor.

Şık tasarımlı rezidans binası, yeni açılan 193 odalı RadissonBlu Hotel, Vadistanbul’un hemen yanında yer alıyor. Her iki tesis, İstanbul’un Avrupa yakasının kuzeyinde gelişen yeni yaşam ve iş merkezi Vadistanbul’da bulunuyor. Rezidansların, İstanbul’un önemli iş bölgelerinden Maslak’a yakınlığıyla merkezi bir konumda şık konaklama arayan iş ve tatil amaçlı seyahat eden konukların tercihi olması bekleniyor.

Modern ve dinamik bir yaşam ve iş kompleksi

Modern ve dinamik bir yaşam ve iş kompleksi olan Vadistanbul, metro ağına bağlantı için özel olarak geliştirilen monoray sistemi ile kolay erişim sunuyor. RadissonResidences, Vadistanbul, 20.000 kişinin çalışacağı bir iş merkezi, 270 mağaza ve dördüncü nesil bir AVM’ye ev sahipliği yapacak ana bulvarda konumlanıyor.

Rezidans, yeni İstanbul Havalimanı’na yaklaşık 20 dakikalık sürüş mesafesinde, hem eski hem yeni havaalanlarına bağlayan TEM otoyolu çıkışına ise sadece 400 metre uzaklıkta yer alıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.