Radisson Hotels'ten, yeni markası Prizeotel'le Avrupa atağı

120'den fazla ülkede ,1700'den fazla oteli bulunan Radisson Otel Grubu’nun orta ölçekli yaşam tarzı markası prizeotel, DACH bölgesindeki 3 yeni oteliyle 2023 yılında Avrupa'daki büyümesini hızlandırıyor.

17/01/2023 12:14
Radisson Hotels'ten, yeni markası Prizeotel'le Avrupa atağı

Radisson Otel Grubu’nun orta ölçekli yaşam tarzı markası prizeotel, yaklaşık 1000 odalık 3 yeni otelin açılışıyla birlikte 2022 yılı boyunca büyümesini sürdürdü. Grup, 2023'te Dortmund ve Dresden dahil olmak üzere yeni açılışlar için gün sayarken, önümüzdeki beş yıl boyunca özellikle İngiltere ve İrlanda olmak üzere seçkin Avrupa ülkelerinde 45 yeni anlaşma ile markayı genişletme planlarını duyurdu.

prizeotel, ekonomik bir yatırım maliyeti ile birlikte, orta ölçekli bir yaşam tarzı deneyimi sunuyor. Her otel, daha modern yaşam alanları arayan gezginler için benzersiz bir alan, "tanışıp kaynaşmaya uygun” ortak çalışma alanları, dijital seyahatseverler için geçici evler, uluslararası topluluklar için buluşma yerleri ve çalışmak, yeni insanlarla tanışmak ve hayattan zevk almak için ilham verici mekanlar sunuyor. Tüm odalar, şehir tarzı ile rahat bir ortamı bir arada getirmek üzere tasarlandı.

İlk olarak 2009 yılında Bremen, Almanya’da açıldı

İlk olarak 2009 yılında Bremen, Almanya’da açılan prizeotel, yeni nesil uygun bütçeli tasarım otellerine yepyeni bir konsept getirdi. Akıllı yaşam tarzını uygun konaklama fiyatlarıyla bir araya getirebilme başarısını gösteren prizeotel, Bonn, Viyana ve Münster'de açılan yeni otellerle 2022 yılında Almanya ve Avusturya'da büyümesini sürdürüyor. Avrupa’nın heyecan verici destinasyonlarındaki diğer açılışlar ve yapılan anlaşmalar ise yakında açıklanacak. Marka şu anda Almanya, Avusturya, İsviçre ve Belçika'da faaliyet göstermekte olup, 3.200'den fazla odası olan 16 otele sahip.

Radisson Otel Grubu Global Geliştirme Başkanı  Elie Younes, “prizeotel’i 2023 yılında Almanya ve Birleşik Krallık’a odaklanarak genişletmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Markamız, optimum yatırım modeli, sunduğu yaşam tarzı ve sürdürülebilirlik programları sayesinde yatırımcıların yoğun ilgisini çekti. Önümüzdeki beş yılda mevcut portföyümüzü iki katından daha fazla büyütmeyi hedefliyoruz.” açıklamalarında bulundu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.