Radisson Blu Ottomare Hotel İstanbul Ataköy'e Genel Müdür

Eylem Fındık, Radisson Blu Ottomare Hotel, İstanbul Ataköy'e Genel Müdür olarak atandı

31/12/2019 23:40
Radisson Blu Ottomare Hotel İstanbul Ataköy'e Genel Müdür

İstanbul Avrupa yakasının kalbi Ataköy’de yer alan Radisson Blu Ottomare Hotel, İstanbul Ataköy'ün Genel Müdürlüğüne Eylem Fındık atandı. Dünyanın en büyük otel gruplarından Carlson Rezidor’un bünyesinde yer alan, İstanbul’un en önemli iş merkezleri arasında bulunan Ataköy’de misafirlerini ağırlamaya hazırlanan Radisson Blu Ottomare Hotel, İstanbul Ataköy'ün Genel Müdürü  Eylem Fındık oldu. Otelin açılışı 15 Aralık 2015'te gerçekleşecek.

1999 yılında Rezidor ailesine İstanbul Radisson SAS Conference & Airport Hotel’de Satış Yetkilisi olarak katılan Eylem Fındık, 6 ay gibi kısa bir sürede Satış ve Pazarlama Yöneticisi ve Marka Koruyucusu görevini üstlendi. Fındık kariyerini 2004 yılından itibaren Satış ve Pazarlama Direktörü olarak sürdürdü. 

5 yıl sonra aynı firmada Yeme-İçme Yöneticisi olan Fındık, Çeşme Radisson Blu Resort & Spa’da 6 haftalık geçici Satış ve Pazarlama görevinin ardından Tiflis’te yer alan Radisson Blu Iveria Hotel’e Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Fındık, 2010 Nisan ayında kariyerini Radisson Blu Bosphorus’ta sürdürmeye devam etti.

2011 yılında Mentor-Mentee programını tamamlayan Fındık, terfi ettiği Radisson Blu Hotel Ankara Genel Müdürlük görevini başarıyla üstlendi. Park Inn by Radisson İstanbul Ataturk Airport’un Genel Müdürlüğü görevini başarıyla gerçekleştiren Fındık, Radisson Blu Ottomare Hotel, İstanbul Ataköy'ün Genel Müdürü oldu. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.