Radisson Blu Bosphorus'a yeni Executive Şef...

Uluslararası alanda bir çok saygın ödülü bulunan Executive Şef Ümit Yüksel, 21 yıllık tecrübesini ve spesiyalitelerini bundan böyle Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul’da sizlerle buluşturacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Radisson Blu Bosphorus'a yeni Executive Şef...
Dünyanın birçok ülkesinde, lezzetli yemekleri ve mutfaklarıyla fark yaratan ödüllü restoranlara sahip Rezidor Hotel Group, kuşkusuz bu ününü yetenekli aşçılarına borçlu. Executive Şef Ümit Yüksel, 21 yıllık tecrübesini ve spesiyalitelerini bundan böyle Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul’da sizlerle buluşturacak.
Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul’da Executive Şef görevine atanan Ümit Yüksel; sırasıyla THY’de V.I.P. Mutfak Şefi, Holiday Inn ve Crowne Plaza Otellerinde Sous Şef, Radisson Blu Conference & Airport Hotel’de Executive Şef ve son olarak Sheraton Maslak Istanbul Hotel’de Chef & B (Executive Şef ve Yiyecek - İçecek Müdürü) olarak görev yaptı.

Türkiye Aşçılar Milli Takımı’nın kaptanı olan ve Lüksemburg, Azerbaycan, Rusya, Almanya, İngiltere, Malta, Hırvatistan, Sırbistan gibi birçok ülkede düzenlenen yemek yarışmalarında altın, gümüş ve bronz madalyalar kazanan Executive Şef Ümit Yüksel ayrıca World Association of Chefs Societies (WACS) tarafindan düzenlenen uluslararası jüri sertifikasına sahip.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.