Questa'ya İtalya'dan Teşekkür Plaketi

İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Giorgio Marrapodi, İtalya Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Türkiye-İtalya ilişkilerine katkılarından dolayı Questa Termal SPA Hotel'e teşekkür plaketi verdi.

02/06/2024 22:02
Questa'ya İtalya'dan Teşekkür Plaketi

İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Giorgio Marrapodi, İtalya Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Türkiye-İtalya ilişkilerine katkılarından dolayı Questa Termal SPA Hotel'e teşekkür plaketi verdi. Bu özel etkinlik, İtalya'nın Ankara Büyükelçiliği Konutu'nun bahçesinde gerçekleştirildi ve 2 binin üzerinde davetliyi ağırladı.

1930'lu yıllarda ünlü Mimar Caccia Dominioni tarafından tasarlanan mimari komplekste düzenlenen kutlamada, Büyük Britanya'dan büyük bir heyet ve birçok Türk kurumsal temsilcisi de hazır bulundu. Törene, Ulusal Meclis'in yanı sıra ekonomi, akademik, kültürel ve basın dünyasından yüksek profilli temsilciler katıldı.

"Etkinlik, İtalyan yiyecek ve şarapları, tasarım ve mekanik alanlarındaki yeniliklerin sergilendiği bir şov niteliğindeydi"

Etkinlik, İtalyan yiyecek ve şarapları, tasarım ve mekanik alanlarındaki yeniliklerin sergilendiği bir şov niteliğindeydi. Bu kapsamda, Questa grubu ve dahil olan büyük şirketler de dahil olmak üzere mevcut 40 sponsorun katkılarıyla gerçekleştirilen tanıtım çalışmaları büyük ilgi gördü. İki ülke arasındaki ekonomik bağın her geçen gün güçlendiği vurgulandı ve kurumsal bölümün sonunda her destekçiye bir plaket ithaf edildi.

Büyükelçi Marrapodi, etkinlikte yaptığı konuşmada, uluslararası sistemin yaşadığı çığır açıcı zorluklar ve belirsizliklere dikkat çekti. İtalya'nın G7 Başkanlığı aracılığıyla ve Türkiye gibi ortakların katılımıyla istikrarını garanti etme konusundaki kararlılığını yeniden teyit etti. Dışişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Kemal Bozay ise iki ülkeyi birleştiren güçlü bağın altını çizerek, ikili ilişkilerdeki olağanüstü durumu övdü.

Questa Termal SPA Hotel CEO'su Cem Lale, "Grubun ilk oteli olan Eskişehir'de Türkiye'deki otelcilik sektörüne güçlü bir katkı sağlamaktan ve katılmaktan gurur duyuyoruz" diyerek duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bu etkinlik, Türkiye ve İtalya arasındaki ekonomik, kültürel ve dostluk ilişkilerinin daha da ileriye taşınması açısından büyük bir öneme sahip oldu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.