QTA, Koronavirüs sonrası için hazırlıklara başladı
Avrupa'nın en büyük seyahat acentası kooperasyonu QTA, Koronavirüs sonrası için hazırlıklara başladı.
Tam adı Quality Travel Alliance olan QTA son haftalarda daha çok krizi yönetmekle meşgul olduktan sonra artık krizden sonrası için hazırlıklar başlatıldı. Tourexpi'de yer alan habere göre, Korona krizi aşama aşama sona ermeye başladığı zaman ilk önce karadan seyahat ve tatil mümkün olacağı için QTA, belli başlı tur operatörü
şirketleri ile müştereken çalışarak karadan yapılan tatiller için yeni ve somut projeler üretmeye başladı. QTA aynı zamanda seyahat acentalarının rekabet gücünü sağlamak için tur operatörü şirketleri tarafından ödenecek provizyonların yeni şartlara uygun saptanması için çalıştı.
Almanlar, en yakın zamanda tatile çıkmak isteyecek
Bu konuda açıklama yapan QTA sözcüsü Thomas Bösl, "Birkaç haftadan beri bazı tur operatörü şirketleri ile toplantılar düzenleyerek müşterimize karadan yapılacak olan tatiller için geniş kapsamlı öneriler sunabilmek için uğraştık. Almanlar, uzun süren bu evden çıkma kısıtlamaları, evden çalışma durumları ve iptal edilen tatillerden sonra en yakın zamanda tatile çıkmak isteyecek" dedi.
"Kısıtlamalardan sonra müşterilere sunabileceğimiz ilk tatil imkanları, Almanya'da bulunan tatil bölgelerini kapsayacak" diye konuşan Bösl, "Bu gibi imkanları biz seyahat acentası ofislerimizde ister araba, ister tren vasıtasıyla yapılacak tatil olarak çok seçenekli olarak sunacağız“ şeklinde konuştu.
Büyük tur operatörü şirketleri ile toplantılar yapıyoruz
Büyük tur operatörü şirketleri ile toplantılar yapan QTA, bunun yanısıra trenle yapılan seyahat ve kısa mesafeli tatiller için Ameropa ile, arabayla yapılacak olan tatillerde de TraveLeague ve Falk Travel ile işbirliği yapacak.
Uçakla yapılan tatiller için ne zaman izin gelecekse, bu tarz tatil paketleri de anında müşterilere sunulacağını belirten QTA, bu gibi konularda hemen harekete geçeceğini vurguladı.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: