QM Awards 2011'e, Kayı Group damgası...

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği'nin resmi yayını olan GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından gerçekleştirilen ''Quality Management 2011 Ödüllerinde'' Kayı Group 3 ödül birden aldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
QM Awards 2011'e, Kayı Group damgası...

Türk turizmine katma değer sağlamak amacıyla Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği tarafından bu yıl  ikincisi düzenlenen “Quality Management 2011 Ödülleri” sahiplerini buldu. 11 Kasım 2011 tarihinde The Marmara Antalya Hotel’de düzenlenen bir törenle ödüller sahiplerine verildi.

Kayı Group, Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü Kalite Yönetimi Özel Kişi (Quality Management Awards For “The Special One”), Adam & Eve Hotels Otel İdaresi Kalite Yönetim (Quality Management Awards For Hotel Management), Kayıtur’da Incoming Acentalar dalında Tur Operatörleri ve Acenteler için Kalite Yönetim (Quality Management Awards For Travel Service) olmak üzere üç farklı dalda ödül aldı.

Kayıtur adına ödülü Kayı Group CEO ve Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, Adam&Eve Hotels adına da Adam&Eve Hotels Genel Müdürü Alper Uçar aldı. Kalite Yönetimi Özel Kişi Ödülü ise Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü'ye Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Abdurrahman Arıcı tarafından verildi.
 
Sektörün profesyonelleri tarafından verilen bu ödüllerde üç ödül birden kazanmanın gururunu yaşadıklarını belirten Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü sözlerine şöyle devam etti: “Bizi uluslararası platformda lider marka haline getiren ve bu ödüle layık gören sektörün önde gelenlerine çok teşekkür ediyoruz. Bu ödülleri almamızı sağlayan, her zaman kaliteyi en ön planda tuttuğumuz hizmetlerimizi daha da geliştirmeye devam edeceğiz.”
 
Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği ve sektör temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği ödül töreninde 12 dalda toplam 28 ödül verildi. Yaklaşık 30.000 Turizm endüstrisi profesyoneli, çalışanları, üyeleri ve yatırımcıları ve GM Turizm ve Yönetim Dergisi okurları tarafından email yoluyla yapılan oylamanın yanı sıra oylama linki online turizm gazeteleri aracılığı ile tüm turizm endüstrisinin dikkatine sunuldu. En son aşamada oluşan son adaylarda POYD üyelerince son kez oylanarak QM ödüllerinin sahipleri belirlendi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.