Qatar Airways", Sabiha Gökçen'den uçacak...

"Qatar Airways", 22 Mayıs 2014'ten itibaren İstanbul Sabiha Gökçen (ISG) Havalimanı'ndan Doha'ya, haftada dört sefer gerçekleştirecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Qatar Airways", Sabiha Gökçen'den uçacak...

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre; Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uçan yabancı havayolu şirketleri arasına Qatar Airways de katıldı. Türkiye'den iki farklı noktadan uçan Qatar Airways, 22 Mayıs'ta başlatacağı Sabiha Gökçen uçuşlarıyla birlikte, Türkiye'den uçuş sayısını haftada onsekize çıkaracak.

Qatar Airways, 12 business class ile 132 ekonomi sınıfı koltuğa sahip 2 bölümlü bir Airbus A320 ile hizmet vererek, Sabiha Gökçen'den Doha'ya haftada dört sefer yapacak.

"Qatar Airways, bizler için çok önemli bir kazanım"

İSG Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Buğday, Qatar Airways'in Sabiha Gökçen'den uçacak olmasının; aralarında Avustralya, Hong Kong ve Tayland'ın da bulunduğu yüzün üzerindeki bağlantı noktası sayesinde uçuş ağını zenginleştireceğini belirtti.

Buğday, İSG olarak pazarlama faaliyetlerine aynı hızla devam ettiklerini vurgulayarak, "Bu faaliyetlerin en güzel meyvelerinden biri de, prestijli havayolu şirketlerinin portföyümüze eklenmesidir. Qatar Airways, bu çerçevede şüphesiz bizler için çok önemli bir kazanım" değerlendirmesinde bulundu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.