Qatar Airways'ten Bodrum ve Antalya'ya uçuş

Qatar Airways, ilk Bodrum uçuşunu gerçekleştirdi. Şirket, yedi ay içinde ilk kez uçtuğu üçüncü Türkiye destinasyonu olan Bodrum’dan sonra, Antalya'ya direkt seferlere başlayacak.  

12/06/2018 15:11
Qatar Airways'ten Bodrum ve Antalya'ya uçuş

Türkiye’nin popüler tatil beldesine turistik sezonda yapılacak seferler, Airbus A320 ile 28 Eylül'e kadar haftada iki kez gerçekleşecek. Qatar Airways'in Doha'dan Bodrum'a ilk aktarmasız uçuşu, Salı günü Milas-Bodrum Havalimanı'nda gerçekleşerek, havayolunun Türkiye'deki altıncı ve yedi ay içinde ise, üçüncü destinasyonu oldu.

Airbus A320 ile gerçekleşen Qatar Airways QR317 seferi, Hamad Uluslararası Havalimanı'ndan saat 07:15'de ayrılıp 11:55'te Milas-Bodrum Havalimanı'na ulaştı ve geleneksel su takı ile karşılandı. Havayolu, Bodrum'a direkt uçuşların başlamasından bir gün sonra da Antalya'ya sezonluk ve direkt uçuşlarını gerçekleştirmeye başlayacak.

Uçuşlarımız Türkiye'ye olan bağlılığımızı gösteriyor

Qatar Airways Grup İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker,  “Bugün, yedi ay içindeki üçüncü yeni Türkiye destinasyonumuz olan Bodrum'a gerçekleştirdiğimiz ilk uçuşumuz, Türkiye'ye olan bağlılığımızı gösteriyor. İş ve tatil amaçlı seyahat eden yolcularımız, bu ülkenin sunduğu tüm deneyimlere büyük ilgi gösterdiği için, Türkiye'ye gerçekleştirdiğimiz hizmetler için çok fazla talep alıyoruz.

Yolcularımıza, tatil sezonu başlarken güzel tatil beldesi Bodrum'u ziyaret etme fırsatı sunacağımız için çok heyecanlıyız. Bodrum yolcuları artık ödüllü Doha - Hamad Uluslararası Havalimanı (HIA) ile hızla genişleyen rotalarımızdaki herhangi bir noktaya sorunsuz seyahat edebilecek” dedi.

Havayolu, Bodrum'a direkt uçuşların başlamasından bir gün sonra da Antalya'ya sezonluk ve direkt uçuşlarını gerçekleştirmeye başlayacak.

Uçuş Seferleri: (12 Haziran – 28 Eylül)

Doha (DOH) - Bodrum (BJV) QR 317 seferi, kalkış 07:15, varış 11:55 (Salı, Cuma)

Bodrum (BJV) - Doha (DOH) QR 318 seferi, kalkış 12:55, varış 17:20 (Salı, Cuma)

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.