Qatar Airways'in Antalya uçuşları başladı

Qatar Airways'in Antalya seferleri bugün başladı. Şirketin Bodrum direkt seferleri de dün başlamıştı.

13/06/2018 14:18
Qatar Airways'in Antalya uçuşları başladı

Antalya'ya turistik sezonda yapılacak seferler, 30 Eylül'e kadar Airbus A320 ile haftada iki kez gerçekleşecek. Antalya, Qatar Airways’in Türkiye’ye açılan yedinci noktası olma özelliği taşıyor.

Qatar Airways’in Antalya’ya doğrudan ve aktarmasız ilk uçuşu, bugün Antalya Havalimanı’da gerçekleşti. Antalya, Qatar Airways'in Türkiye'deki yedinci ve 2018'deki üçüncü yeni destinasyonu.

Antalya'ya aktarmasız sefer başlatmaktan mutluluk duyuyoruz

Qatar Airways Grup İcra Kurulu Başkanı Sayın Akbar Al Baker, Antalya uçuşlartının başlamasıyla ilgili olarak, şunları söyledi: “Türkiye’nin tatil beldesi Bodrum'a aktarmasız uçuş hizmeti vermeye başladıktan sadece bir gün sonra, Türkiye'deki yedinci noktamız olan Antalya'ya aktarmasız sefer başlatmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu yeni rotalar, Katar ve Türkiye arasında var olan güçlü bağları pekiştiriyor ve derinleştiriyor. Antalya, yaz tatili boyunca ülkenin güzel Akdeniz sahillerindeki konumu nedeniyle önemli bir destinasyondur. Artık müşterilerimize güzel Antalya'yı ve sunabileceği her şeyi tanıtmaktan çok mutluyuz”.

Uçuş Seferleri: (13 Haziran – 30 Eylül)

Doha (DOH) - Antalya (AYT) QR 315 seferi, kalkış 07:05, varış 11:30 (Çarşamba, Pazar)

Antalya (AYT) - Doha (DOH) QR 316 seferi, kalkış 12:30, varış 16:30 (Çarşamba, Pazar)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.