Prontotour’la hayallerinin peşinden git

Türkiye’nin lider tur operatörü Prontotour, 3 yıldır sürdürdüğü “Hayallerinin Peşinden Git” konseptli sponsorluk çalışmalarına bir yenisini ekledi...

31/12/2019 23:40
Prontotour’la hayallerinin peşinden git

Hayallerinin peşinde koşanlara destek olmak amacıyla oluşturulan bu proje kapsamında Prontotour, 12 - 13 Temmuz tarihlerinde İstanbul Anadolu Yakasında gerçekleşen 2014 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın dördüncü ayağı olan 35. İstanbul Rallisi Historic bölümünde pilotluğunu Gökhan Şahinoğlu, co-pilotluğunu ise Deniz Ertem’in yaptığı Volkswagen Golf GTI takımına co-sponsor oldu.

İstanbul Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen 2014 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın dördüncü ayağı, toprak zeminli parkurda, 2 gün boyunca toplamda uzunluğu 138,78 kilometre olan ve 9 özel etaptan oluşan 35. İstanbul Rallisi büyük mücadelelere sahne oldu. 2014 Türkiye Ralli Şampiyonası 16-17 Ağustos tarihlerinde TOSFED tarafından İstanbul’da düzenlenecek olan Boğaziçi Rallisi ile devam edecek.

Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran: “İnsanların hayalleri olması çok değerli. Bize pek çok sponsorluk teklifi geldiğinde farkettik ki hep bir hayali olan ve o hayalini bizimle paylaştığında bizi de heyecanlandıran projelerde yer almışız. O günden bu yana da sponsorluk, sosyal sorumluluk anlamında hayalleri olanların yanındayız. Onlarla birlikte biz de mutlu oluyoruz” dedi. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.