Prontotour'dan bayramda çifte indirim

“Dünyayı Bir Bilene Sor” mottosuyla seyahat tutkunlarına dünyanın kapılarını açan Prontotour, Ramazan Bayramı’nda çifte indirim kampanyasıyla çifte bayram yaşatıyor.

15/05/2018 14:56
Prontotour'dan bayramda çifte indirim

Prontotour, yurt dışı ve yurt içi turlarında odabaşı %5 indirime ilave olarak Axess, Maximum ve Bonus kredi kartlarına özel artı %5 indirim sağlayarak çifte fırsat sunuyor. Ramazan Bayramı’nı ister yurt dışı, ister yurt içi turlarıyla tatil fırsatına dönüştürmek isteyenlere, Prontotour’dan öneriler: 

İtalyan Klasiği

Dünyanın turizmde en gözde ülkelerinden olan İtalya, bayram tatilinin klasik tercihleri arasında yer alıyor. Roma, Milano, Venedik, Floransa, Napoli, Bologna gibi şehirlerin yer aldığı turların yanı sıra dünyaca ünlü turkuaz sularıyla Amalfi sahilleri ve muhteşem doğasıyla Puglia bölgesi gidilebilecek sıra dışı yerleri oluşturuyor. Enfes lezzetleri ve mimarisiyle Sicilya bölgesi farklı bir İtalya turu isteyenlere hitap ediyor.

Sıra Dışı Bir Alternatif: Portekiz-Endülüs

Prontotour’un Portekiz-Endülüs turu, bayram tatilinde alternatif bir seyahate çıkmak isteyenleri bekliyor. Kadim kültürü ve benzersiz mimarisiyle Endülüs’ün ünlü şehirleriSevilla, Granada ve Cordoba’da Arap egemenliğinin etkilerini yaşayıp, Portekiz’de Lizbon ve Porto şehirlerinde bambaşka bir kültüre merhaba deme fırsatı seyahatseverleri bekliyor. Bunun yanı sıra İspanya’nın eşsiz kültürünü keşfetmek isteyenler için klasik İspanya turları da bulunuyor.

Yakın Olsun Diyenlere: Balkanlar

Yakın rotalarda bayram tatili isteyenler için ise çok seçenekli Balkan turları alternatif oluyor. Tarihi, doğası, eğlenceli gece hayatıyla Budva, Arnavutluk, Belgrad ve Dubrovnik turları gezginlere unutulmaz bir bayram tatili sunuyor. Ayrıca Prontotour’un otobüslü bayram turları seçeneği de bulunuyor. 

Eğlence, Sanat ve Romantizm: Benelüks-Paris

Avrupa kültürünü yakından tanımaya olanak veren Benelüks-Paris turları, tek turla birden fazla ülkeyi görme fırsatı sunuyor. Eğlence, sanat ve romantizmi bir arada yaşamak isteyenler için ideal olan bu paket ile bayram tatili unutulmaz bir anıya dönüşüyor.

İster Uzak Rotalar İster Kısa Şehir Kaçamakları

Bayram tatilinde uzak rotaları tercih eden seyahat tutkunları, artık her mevsim gidilen Vietnam, Uzakdoğu, Küba turlarıyla bambaşka coğrafyaları ve kültürleri tanıma şansı buluyor. Kısa tatil yapmak isteyenler için ise Prontotour’un Paris, Nice, Roma, Barcelona, Saraybosna, Dubrovnik, Budva, Belgrad gibi “Şehir Kaçamakları” turları alternatif oluyor. 

Baltık Ülkelerinde Beyaz Geceler

Sıra dışı bir seyahat deneyimi vaat eden İskandinav ülkeleri, son dönemin gözde rotaları arasında yer alıyor. Avrupa mimarisinin ihtişamlı yapıları ve Viking kültürünü keşfetmek isteyenler, Prontotour Baltık turlarını tercih edebiliyor. Ayrıca mevsim itibariyle bayram tatilinde ünlü Beyaz Geceler’i deneyimleme fırsatı da gezginleri bekliyor.

Yurt İçinde “Kültür Turları”

Bayram tatilini yurt içi seyahatiyle değerlendirmek isteyenler Prontotour Kültür Turlarını tercih edebiliyor. Muhteşem doğası ve gurme lezzetleriyle Karadeniz, benzersiz coğrafi yapısıyla UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Kapadokya ve son dönemlerin en popüler rotası Eskişehir seyahat tutkunlarına yurtiçinde alternatif oluyor. Ayrıca deniz, kum, güneş tatili tercih edenler içinProntotour’unEge, Akdeniz ve Kıbrıs otel paketleri keyifli bir bayram tatili seçeneği sunuyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.