Polonyalı turistin Antalya’ya ilgisi artıyor…

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB); uluslararası turizm fuarlarından ITM Varşova Turizm Fuarı ile Anvers Turizm Fuarlarına katılarak Kemer’i Polonya ve Belçika’da tanıttı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Polonyalı turistin Antalya’ya ilgisi artıyor…

GATAB’ın 2013’ün ilk ayında başlayan turizm fuarlarına katılımları hızla devam ediyor. 24-26 Ocak tarihleri arasında Polonya’da düzenlenen ITM Varşova Fuarı ile 24-28 Ocak tarihleri arasında Belçika’da düzenlenen Anvers Turizm Fuarı’na katılan GATAB Temsilcileri Kemer’in turizm alternatiflerini fuara katılanlara sundu.

Polonyalı turistin Antalya’ya ilgisi artıyor…

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen Kemer standını Türkiye’nin Varşova Büyükelçisi Prof Dr. Yusuf Ziya Özcan ile Varşova Kültür ve Tanıtma Ataşesi A. Kasım Sonkaya ziyaret edenler arasında yer aldı.  Fuarın ilk günü Kemer standını ziyaret eden Sonkaya’ya Kemer haritası hediye edildi ve Kemer tanıtım cd’si izlettirildi. Fuar çalışmaları hakkında bilgi alan Sonkaya; standın çok başarılı şekilde hazırlandığını ve fuar ziyaretçilerinin beklentilerini fazlasıyla karşıladığını söyledi.
 
Antalya’ya Polonyalıların giderek ilgi duyduğunu vurgulayan Sonkaya Antalya, Alanya ve Kemer’in her geçen yıl daha fazla tanındığını ve talebin arttığını ifade etti. Türkiye’de de ağırlıklı olarak Antalya’yı tercih eden Polonyalı turistlerin bu sezonda Antalya’ya yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Polonyalı turist sayısının giderek artması ve Kemer’i tercih etmelerini sağlamak amacıyla Varşova Turizm Fuarına katılan GATAB, fuar boyunca ziyaretçilere Kemer’i tanıttı.

 

Kemer Belçikalı turistleri bekliyor…

24-28 Ocak tarihlerinde Belçika’da düzenlenen Anvers Turizm Fuarı’na 20 ülkeden çok sayıda katılımcı iştirak etti. GATAB, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Kemer standında tanıtımlarını gerçekleştirdi. Kemer standını ziyaret eden Brüksel Kültür ve Turizm Müşaviri Kenzi Güzel Çulhaoğlu Kemer standına gelen ziyaretçilerle ilgilenerek, onları Türk misafirperverliğiyle ağırladı. Kemer standını gezenlere Türk simidi, Türk çayı, Türk lokumu ve Türk kahvesi ikram edildi. 
 
Belçika’dan 2012 yılında 608 bin kişinin ülkemizi ziyaret ettiğini belirten Brüksel Kültür ve Turizm Müşaviri Kenzi Güzel Çulhaoğlu, bu yıl %10-15 artış beklediklerini ifade etti. Belçika TV ve basını ile görüşmeler yapan GATAB Turizm ve Tanıtım Komisyonu Başkanı Hüseyin Er tarafından Kemer’in tanıtımı adına Belçikalı basın temsilcileri Kemer’e davet edildi. Tanıtımın başarılı geçtiğini belirten Hüseyin Er, basının Kemer’e ilgi gösterdiğini ve Kemer’in gözde tatil destinasyonları arasında yer aldığını ifade etti. Kemer standını çok sayıda Belçikalının ziyaret ettiğini söyleyen Er, 2013 yılının Türkiye’ye gelecek Belçikalı turistler açısından için umut verici olduğunu sözlerine ekledi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.