Pobeda, yolcularına bir ilki yaşatacak

Uygun fiyatlı hava yolu şirketi “Pobeda”, yolcularına uçuş esnasında ilk defa hafif atıştırmalıklar ve içecekler sunmayı hedefliyor. Şirketin Genel Müdürü Dmitry Tyschuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yeni adımın planlarını paylaştı.

09/04/2024 22:02
Pobeda, yolcularına bir ilki yaşatacak

Pobeda, yolcularına uçuş esnasında ilk kez yiyecek ve içecek vermeyi düşünüyor. Haziran 2023 itibarıyla, “Pobeda” Moskova’nın Vnukovo ve Sheremetyevo havalimanlarından kalkan uçuşlar için “Gate’de Yiyecek” adında bir yiyecek servisi başlatmıştı. Gaztem.ru'da yer alan habere göre, daha öncesinde, “Pobeda” uçuşlarında sadece su dışında herhangi bir yiyecek veya içecek servisi bulunmuyordu.

Tyschuk, “Gate’de Yiyecek” servisinin beklentilerini karşıladığını ve popüler olduğunu belirtti. Şirket şimdi de uçuş esnasında yiyecek ve içecek satışını ve ön siparişini değerlendiriyor.

Dmitry Tyschuk, sunulacak seçeneklerin sınırlı olacağını, ancak hafif atıştırmalıklar ve içeceklerin yer alacağını ifade etti. Tyschuk, bu hizmetin, şirketin performansı ve teknolojik işlemleri üzerinde olumsuz bir etki yaratmayacağının altını çizdi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.