Personel oturdu patronlar servis yaptı

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde hizmet veren bir otel, sezon öncesi personeli ve aileleri için etkinlik düzenledi. Bu kez otel yöneticileri, personele hizmet etti.

31/12/2019 23:40
Personel oturdu patronlar servis yaptı

Sezona günler kala Sarıgerme'deki Puravida Resort Otel, çalışanları ve aileleri için etkinlik düzenledi. 225 çalıştığı görev aldığı kurumda aileleri, Genel Müdürü Aberhard Graupner ile diğer yöneticiler kapıda karşıladı. Guruplar halinde otelde kısa bir tur yaptırılan konuklar, öğle yemeğinde keyifli vakit geçirdi. Çocuklar da yaş gruplarına göre farklı etkinliklerle eğlenme fırsatı yakaladı.

Otel Genel Müdürü Aberhard Graupner, "Genelde sezon sonunda kapanışında personelimiz ve aileleri için bir gece düzenliyorduk. İlk defa sezon açılışında personel ve aileleriyle birlikte bir araya gelelim istedik. Geleneksel hale getireceğiz. O yüzden bütün aileleri otele davet ettik. Bugün öğle yemeği sonrasında özellikle çocuklar başta olmak üzere her yaşa uygun etkinlikler düzenledik. Bizim için personelimiz her şeyden önemli. Bu vesileyle organizasyonda emeğini esirgemeyen tüm personelime teşekkür ediyorum" dedi. (Cihan Kaya)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.