Pera Palace Hotel'de 'İstanbul Yemekleri' zamanı...

Pera Palace Hotel, Jumeirah; adını Agatha Christie’den alan ünlü Agatha Restaurant’ta ekim ayından itibaren “Şefin Tadım Menüsü” ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Pera Palace Hotel'de 'İstanbul Yemekleri' zamanı...

Mevsime uygun olarak her ay farklı bir tema ile sunulacak 6 aşamalı bu özel menünün ilk teması “İstanbul Yemekleri”. Pera Palace Hotel, Jumeirah; ekim ayından itibaren her ay, farklı konseptte hazırlanan “Şefin Tadım Menüsü” ile birbirinden özel lezzetleri misafirlerinin beğenisine sunacak.

Şef Arif Kemal Doğan imzasını taşıyan bu menülerden ilki “İstanbul Yemekleri” temasına ayrıldı.  Geçmişten gelen tatların modern dokunuşlarla yeniden yorumlandığı bu özel menüde; “Deniz Kereviti ile Doldurulmuş Topik, Beykoz Usulü Fırın Palamut, Geyik Etli Mantı, Kızılcık Karlaması, Pera Palace Usulü Kuzu Gendürme ve Helva-i Sabuni” yer alıyor. 4 Ekim akşamından itibaren bir ay boyunca, mekanın tarihi atmosferini yansıtan bu özel yemeklerin eşlikçisi ise Kavaklıdere Şarapları…
 
Pera Palace Hotel, Jumeirah’nın ana restoranı Agatha’da Fransız, İtalyan ve Türk yemeklerinden oluşan a la carte menünün yanı sıra her ay sunulacak “Şefin Tadım Menüsü” lezzet düşkünlerinin damaklarında iz bırakacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.