Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri hizmete girdi

Park Inn by Radisson'un en yeni oteli, İstanbul Odayeri’nde hizmete girdi.

14/05/2018 16:01
Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri hizmete girdi

Enerjik ambiyansı, servis anlayışı ve kaliteli yemekleriyle ön plana çıkan Radisson Hotel Group’a ait Park Inn by Radisson, Türkiye’deki otel sayısını 20’ye çıkarırken, oda sayısını da 3 Bin 500’e yükseltmiş oldu.

Radisson Hotel Group’un Ortadoğu, Türkiye ve Afrika bölgelerinin kıdemli Başkan Yardımcısı Tim Cordon, otelin açılışı dolayısıyla yaptığı açıklamada; “Istanbul’da 12'nci otelimizi, tüm Türkiye genelinde de 202nci otelimizi açıyor olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Yeni açılışımız ile birlikte bölgenin en büyük uluslararası otel grubu konumuna gelmiş bulunuyoruz.

Yeni havalinanına 10 dadikalık mesafede

Avrupa’nın en büyük lüks otel grubu olan Radisson Blu’nun yanında yer alan Park Inn by Radisson’un büyümesinden gurur duyuyoruz. Yeni otelimiz, bu yıl içerisinde faliyete geçecek olan ve her yıl 200 milyon yolcuyu ağırlayacak olan İstanbul’un yeni havaalanına yakınlığı ile dikkat çekiyor” dedi.

Park Inn by Radisson, İstanbul’un Avrupa yakasının gelişmekte olan semti Odayeri’nde bulunuyor Otel, yeni havaalanına sadece 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Atatürk Havalimanı'na da 1 saatlik mesafede yer alıyor.

Doğayla iç içe bir otel

Yeşilliklerle dolu bir alanda bulunan otel, modern rezidans alanlarına, İstanbul Golf Club ve Kemer Country Binicilik ve Spor kulübüne yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Doğa severlerin keyifle deneyimleyeceği otel, ayrıca Forestanbul doğa macera parkına ve Ayvad Bendi Milli parkına da kolayca ulaşılabilir mesafede yer alıyor.

97 odası ve süiti bulunan otelin tüm odaları renkli ve geniş bir tarz ile tasarlandı. Tüm odalarda klima, akıllı televizyon ve hızlı internet erişimi bulunuyor. Yerel ürünler ve en taze malzemelerden oluşan uluslararası yemekler sunan The Garden Restoran ise kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemekleri için bir çok opsiyonlar sunuyor. Serinletici bir kokteyl, çay, kahve ya da atıştırmalıklar için de The Lobby Lounge ideal bir seçenek olarak göze çarpıyor.

Yeni havalimanına olan yakınlığımız talepleri arttıracak

Otelde ayrıca iş seyahatinde olan misafirlerin verimli toplantılar gerçekleştirebilmesi için her biri son teknoloji ile döşeli 4 ayrı toplantı odası var. Sınırsız ve yüksek hızda internet hizmeti ile toplantı odaları 90 kişiyi ağırlayabilecek kapasitede.

Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri Genel Müdürü Vefa Çelik, “Hızla gelişmekte olan bu semtte Park Inn by Radisson Odayeri otelimizi açmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Açık hava etkinlikleri ve yürüyüşler için mükemmel bir çevresi olan otelimizin, doğaya yakın olmasından dolayı çok şanslıyız.

Otelin dünyanın en yoğun havaalanlarından biri olmaya aday yeni havalimanına olan yakınlığının da, talepleri arttıracağına inanıyoruz. Tüm ekibimiz samimi ve kişiselleştirilmiş servis vermeye hazır ve misafirlerimizin memnuniyetle ayrılacağına garanti veriyor” diye konuştu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.