Paris-Dalaman uçuşları yeniden başlıyor...

Marmaris Turizm Birliği, Türkiye’den Cafetur ve Fransa’dan Mondial turizm firmalarının işbirliğiyle 15 yıl sonra Paris Dalaman uçuşlarının tekrar başladığı müjdesini verdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Paris-Dalaman uçuşları yeniden başlıyor...

Marmaris ve çevresinin etkin tanıtımı konusunda önemli çalışmalara imza atan Marmaris Turizm Birliği, Paris Dalaman uçuşlarının tekrar başlayacağını ve gelişmeyi sonuna kadar desteklediklerini duyurdu.

 
Marmaris Turizm Birliği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Fransa'dan bölgemize uçuşlar en son 90'lı yılların ortalarında gerçekleşmiş olup bugüne kadar ne yazık ki bu önemli pazarda bir hareket sağlanamadı. Mavi Yolculuk için zaman zaman Fransız gruplar tarafından tercih edilen Marmaris ve çevresi, aslında bu ülke insanının tatil anlayışına çok uygun özellikler taşıyor. 'Butik' olarak, yani küçük ama yüksek standartlarda her türlü hizmeti sunmaya yönelik bir değişim içine giren Marmaris, sahip olduğu olağanüstü doğal zenginliklerle zaten çok fazla soru işaretine yer bırakmıyor.
 
Uçuşlar 4 Haziran’da başlıyor...
 
Ülkemizi daha çok kültürel ve doğal zenginlikleri için tercih eden Fransız tatilcilerin de bu özelliklerimizden dolayı Marmaris'i çok seveceğine inanıyoruz. 4 Haziran'da başlayacak olan Paris-Dalaman uçuşlarının Fransa'daki bölümü, Paris merkezli Mondial Tourisme, Türkiye ayağı ise, Cafetur tarafından yürütülecek. Uçuşlar, Onur Air'den kiralanan Airbus 320/180 koltuklu uçaklarıyla gerçekleştirilecek.

 

4 Haziran 2011 Cumartesi başlayacak Paris-Dalaman uçuşları, 23 hafta sürecek ve ekim sonunda bitecek. İlk yıl için Paris'ten 4140 koltuk olarak planlandı.  Operasyonun başarılı olması halinde 2012 yılında Fransa'da Nantes ve Lyon şehirleri kalkışlı ek uçaklarla kapasitenin yıllık 15 bin koltuğa çıkarılması düşünülüyor.

 

Marmaris ve bölgesinde Fransa operasyonunun resmi acentesi Inshore Travel ve Rota Yatçılık olup,  Marmaris başta olmak üzere bölgede 9 otelle anlaşma yapılmış bulunmaktadır. Ayrıca 3 değişik rotada da Marmaris kalkışlı ''Mavi yolculuk''  gulet programları pazarlanılıyor. Hedeflenen müşteri profili,  ortanın üstü gelir seviyesine sahip, otel ve gulet turizmi yapmak isteyen,  ayrıca bölgeye yelkenli yat kiralamaya gelen Fransızlar.

 

Mondial Tourisme, pazarlama ve tanıtım kampanyasını aralık ayında yapılan 2010 ''Boat Show'' la başlatmış bulunuyor. Bu kapsamda Fransa'nın en yüksek tirajlı yelken dergilerinde tam sayfa ilanlar verildi.  Ayrıca metro, otobüs durakları ve web ilanları gibi araçlarla bu tanıtım devam edecek.”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.