Paris’te otel çöktü, 2 çocuk 1 kadın öldü...

Paris’in Montreuil semtindeki otel binası, iki ailenin oturduğu evin üstüne çöktü, çok sayıda yaralının yanı sıra, 3 kişi hayatını kaybetti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Paris’te otel çöktü, 2 çocuk 1 kadın öldü...

Otel olarak kullanılan ancak restorasyon işleri için boşaltılan tarihi binanın kolon ve kirişleri beklenenden zayıf çıktı. Çöken tarihi binada o an çalışan inşaat işçilerinin olmaması, ölü sayısının daha da artmamasına sebep oldu.

Alman Focus dergisinin haberine göre bundan birkaç hafta önce boşaltılan ve restorasyona tabi tutulan 4 katlı bina 100 yaşının üstünde. Bina önceki gün akşam saatlerinde büyük bir gürültüyle çökmeye başlamış ve saniyeler sonra hemen yanında bulunan tek katlı bir evin üstüne yıkılmış. O sırada Mali ülkesinden gelen iki ailenin oturduğu binada ilk belirlemelere göre 12 kişi bulunuyordu.

Enkaz altından çıkarılan kişilerden sadece 1 kişi olay yerinde tedavi görerek ucuz kurtuldu. 5 çocuk ve 3 yetişkin, ağır yaralanmalarla hastaneye gönderildi. Hayatını enkaz altında kaybeden 2 çocuk ve bir kadın için ise, her türlü yardım geç kaldı. (tourexpi)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.