Pandemiye rağmen hedeflerimizi aştığımız bir yıl oldu

Swissotel The Bosphorus, İstanbul Genel Müdürü Uğur Talayhan, “Swissotel The Bosphorus, İstanbul ailesi olarak biz pandemi sürecini fırsata çevirdik. Günlerimizi, her şey eski haline dönmeye başlayınca, misafirlerimiz için nasıl eşsiz deneyimler sunabiliriz düşüncesine odaklanarak çalışmakla geçirdik” dedi.

28/07/2021 10:36
Pandemiye rağmen hedeflerimizi aştığımız bir yıl oldu

Swissotel'de pandemi süreci nasıl değişiklikler yarattı?

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve hızla yayılan korana virüsten hem ekonomik hem de psikolojik olarak en çok etkilenen sektörlerden biri turizm sektörü oldu. Bu süreç içerisinde kısa bir süreliğine de olsa tek blok ile misafirlerimize servis verdik. Bu durum bizi her ne kadar üzse de Swissotel The Bosphorus, İstanbul ailesi olarak krizi fırsata çevirdik. Günlerimizi her şey eski haline dönmeye başlayınca, misafirlerimiz için nasıl eşsiz deneyimler sunabiliriz düşüncesine odaklanarak çalışmakla geçirdik.

Pandemi süreci hem verdiğimiz hizmetlerin hem de misafirlerimizin beklentilerinin değişmesine ve evrilmesine sebep oldu. Swissotel ailesi olarak her zaman gıda güvenliği ve hijyen konusunda yüksek standartlara sahiptik. Marka içi denetlemelerimiz, bakanlık denetlemelerimiz ve bağımsız kurumlar tarafından yapılan denetlemelerimizde her zaman yüksek standartlarımızla örnek teşkil ettik.

Pandemi sonrası da ilave yapılandırmalarımızla gıda güvenliğimizi, çalışan ve misafirlerimizin güvenliğini sağlayacak önlemlerle faaliyetlerimize devam ediyoruz. Ekiplerimiz düzenli olarak eğitimler almaya devam ediyor ve kişisel koruyucu donanımlar hakkında bilinçlendiriliyor. Tüm bu önlemlerimiz sayesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından konaklama tesisleri için hazırlanan Güvenli Turizm ve Accor Lüks Marka #ALLSAFE standartlarını referans alarak, denetim ve sertifikasyon konusunda dünya lideri olan Bureau Veritas tarafından denetlenerek, uygunluk sertifikalarını almaya hak kazandık.

Otelde yaz boyunca misafirleri bekleyen yenilikler neler?

Swissotel The Bosphorus, İstanbul olarak konumumuzun, büyük etkinlik alanlarımızın ve farklı konseptlere sahip restoranlarımızın olması bize avantaj sağlıyor. Mevcut deneyimimizle birlikte misafirlerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak dünyayı ve trendleri yakından takip ediyor ve bu doğrultuda çatımız altında benzer görülmemiş markalar yaratıyoruz.

Hem restoran hem de bar olarak hizmet veren İstanbul gecelerinin vazgeçilmezi 16 Roof yepyeni mönüsu ve eşsiz manzarasıyla misafirlerimize unutulmaz deneyimler yaşatmak üzere hizmete açıldı. Kış aylarının gözdesi Chalet önündeki ferah bahçesini yaz sezonu boyunca misafirlerine hizmet verecek Chalet Garden'a bıraktı. Chalet Garden, yaz boyunca canlı müzik performansları ve gözde DJ programları ile misafirlerine unutulmaz anlar yaşatacak. Havuz başında hizmet veren Oasis Restoranımız yeni menüsüyle oldukça talep görüyor.

Otelimizin ana restoranı Sabrosa ve Sabrosa Teras ise her zaman olduğu gibi konaklayan ve dışarıdan gelen misafirlerimiz tarafından yoğun ilgi görüyor. Ayrıca bu yıl sonu açmayı planladığımız yeni restoranımızın hazırlıkları da sürüyor. Düğün, etkinlik ve toplantı organizasyonlarına tahsis ettiğimiz yeşillikler içindeki 1200 m2 olan Sultanpark genelgelere uygun olacak şekilde misafirlerimize açık havada toplantı, kongre ve düğün deneyimleri sunuyor. Bunun yanı sıra açık hava sineması ve konser etkinliklerimizin yer alacağı sosyalleşme alanı olarak da hizmet veriyor. Swissotel olarak elimizdeki imkanları en iyi şekilde misafirlerimizin memnuniyeti için geliştirmeye devam ediyoruz ve edeceğiz.

Otelde spa ve restoran bölümü de dikkat çeken diğer özelliklerden. Bu bölümleri öne çıkaran hususlar neler?

Swissotel The Bosphorus, İstanbul ailesi olarak misafirlerimize otelimizin her alanında her daim sıcak ve içten karşılamanın yanı sıra güvenli bir deneyim sunmayı vaat etmekteyiz. Pürovel Spa & Sport'da bu fikir doğrultusunda misafirlerimize Alp Dağlarının eşsiz deneyimini yaşatıyoruz. Dünyanın en iyi cilt bakımlarından masaj ve hamam deneyimlerine kadar dinlenmeyi ve rahatlamayı ön planda tutarken birbirinden farklı kültürlerin mutfağına sahip olan restoranlarımızda misafirlerimizin hem damağını hem de ruhunu büyülüyoruz.

2021 hedefleriniz için neler söylersiniz?

2020 yılı pandemiye rağmen hedeflerimizi aştığımız bir yıldı, 2021'den de beklentilerimiz oldukça büyük. Benim ve ekibimin öncelikli hedefi her zaman daha iyisini başarmaktır. Bu amaçla otelimizde var olan ve yeni eklenen restoranlarımızla şehrin nabzını tutmaya, İstanbul'u seyre dalabileceğiniz odalarımızda ve otelimizin her köşesinde ‘Home Swiss Home’ duygusunu misafirlerimize yaşatmaya devam edeceğiz.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.