Paloma Grida Village & Spa'ya Mavi Bayrak...

Paloma Grida Village & SPA sahilinde yine Mavi Bayrak dalgalanıyor. 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde Paloma Grida Village & Spa Tatil köyüne anlamlı bir ödül geldi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Paloma Grida Village & Spa'ya Mavi Bayrak...

Uluslararası alanda bir eko etiket olarak nitelenen Mavi Bayrak, dünyada turizm sektöründe kullanılan yaygın standartlardan biri olma özelliği taşıyor. Yüzme Suyu Niteliği, Çevre Yönetimi, Çevre Bilinçlendirme Etkinliği, Donanım ve İnsan Sağlığı gibi birçok etkin kritere sahip.

Bu kriterlerle, Mavi bayrağın değeri bir kat daha artmış, gerek tur operatörlerinin gerekse tatil yapan misafirlerin çevreye duyarlılık konusunda önemsedikleri bir sembol haline geld..

5 Haziran Dünya Çevre Gününde Paloma Grida Village & Spa tatil köyü, Mavi Bayrak Ödülünü Türkiye Cevre Eğitim Vakfı Antalya ili koordinatörü Lokman Atasoy’un elinden aldı. Ödül töreninde otelin yöneticileri ve misafirler hazır bulundu. Tatil köyü müdürü A. Tamer Dolanay konuyla ilgiliolarak, ”Çevreye olan saygımız ve sorumluluğumuz çerçevesinde, başlatmış olduğumuz “Paloma Hotels Çevre Hareketi”nin bir ürünü olan Mavi Bayrak Ödülünü bu anlamlı günde alıyor olmak Paloma Grida Village & Spa ailesi olarak bizi çok mutlu etmiştir" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.