Palmalife Bodrum'da şehirden uzak verimli toplantılar

Palmalife Bodrum Resort & Spa, Bodrum’un Yalıkavak Gökçebel mevkiinde uzun sahili ile yeşille mavinin kesiştiği bir ortamda, ekipleri ile workshop yapmayı isteyen kurumlara, seminer ve kongrelerini şehrin karmaşasından uzakta gerçekleştirmeyi tercih eden markalara ideal bir ev sahipliği yapıyor.

31/12/2019 23:40
Palmalife Bodrum'da şehirden uzak verimli toplantılar

Şık dekoru, sahil kenarında konumlanan muhteşem manzarası; üst düzey teknik donanımı, doğayla başbaşa atmosferi ile  toplantı ve seminerlerde yaratıcılığı tetikliyor ve  verimlilik için gereken her ihtiyaca yanıt veriyor.

Seçkin menüleri, deneyimli servis ekibi ve açıldığı günden bu yana kişiye özel hizmet anlayışını ilke edinen Palmalife Bodrum Resort & Spa; toplantı, seminer ve kongreleri  çok daha eğlenceli ve rahat hale getirerek alternatif çözüm ve yaklaşımlar sunuyor.

Son yıllarda iş dünyasında giderek daha da popülerleşen ‘şehrin karmaşasından uzakta toplantı’ anlayışı ihtiyaç duyulan tüm öğelerin bir araya getirilmesini öngörüyor. Bu anlayışla Palmalife Bodrum Resort &Spa’da oluşturulan toplantı alanları, yaratılan tamamen private alanlar sayesinde; ekipleri ile tatil benzeri bir atmosferde bir araya gelmeyi tercih eden kurumları, bayileri ile zaman geçirmek isteyen markaları, sektörün önde gelen temsilcilerini, dernekleri ve kongre iletişimi yapan şirketleri beklentilerin üzerinde ağırlamayı ilke ediniyor. İleri ses ve görüntü sistemleri, doğayla başbaşa kumsalı, konfor, estetik dizaynı ve spa uygulamaları ile  toplantılar için gereken tüm ihtiyaçları karşılayacak donanım ve profesyonel ekibe sahip bulunuyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.