Palm Beach'te, Dünya Çocuk Günü kutlandı...

Dünya Çocuk Günü'nde Majesty Palm Beach Tatil Köyü'nde çocuklar becerilerini sergiledi ve birlikte büyük bir pasta kestiler. Antalya Manavgat'taki Majesty Palm Beach ekibi, tatil Köyü'nde aileleri ile birlikte konaklayan için "Dünya Çocuk Günü" nedeniyle özel bir etkinlik hazırladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Palm Beach'te, Dünya Çocuk Günü kutlandı...
Önce sahada toplanıp, hep birlikte spor yapan çocuklar, daha sonra özel hazırlanmış masa ve sandalyelerden oluşan çocuk restoranında yemek yediler. Animasyon ekibi, çocuklar arasında özel bir yarışma düzenledi. Her çocuk sahnede kendi becerilerini sergiledi. Kimi dans etti, kimi şarkı söyledi, kimi resim yaptı, kimi büyüklerin elbiselerini giyerek taklitler yaptı. Tesiste konaklayan misafirler, özellikle küçük çocukların gösterilerini büyük bir ciddiyetle yapmalarını ilgi ve kahkahalarla izlediler.

Programın sonunda her çocuğa farklı hediyeler verildi. Yarışma sonrası Palm Beach Genel Müdürü Şinasi Gürocak başta olmak üzere tüm çocuklar hep birlikte dans ettiler ve Dünya Çocuk Günü için hazırlanmış, büyük bir pastayı kestiler. Dünya Çocuk Günü, tüm dünyada her yıl, ekim ayının ilk pazartesi günü kutlanıyor.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.