Özelleştirilen hazine arazisine tatil köyü yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan özelleştirme kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Özelleştirilecek alanlardan birinde, Bodrum'da da tatil köyü yapılacak olması dikkat çekti.

23/10/2020 09:57
Özelleştirilen hazine arazisine tatil köyü yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 özelleştirme kararını imzaladı. Kocaeli'nin Dilovası ilçesine de doğalgaz çevrim santrali yapılacak. Bodrum'da sahile yakın arazide ise tatil köyü planlanıyor. Ayrıca Tokat'ta Şeker Fabrikaları'na ait arazi de özelleştirilerek, konut ve ticaret merkezi yapılacak.

BODRUM’A TATİL KÖYÜ

Mülkiyeti Hazine’ye ait olan Eskişehir’in Odunpazarı ilçesindeki Sultandere Mahallesi’nde 306 ada 1 parsel özelleştirilerek, konut, sağlık tesisi, park ve yol yapılacak. Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı olan İstanbul’un Arnavutköy ilçesindeki Ömerli Mahallesi’nde 3 parsel özelleştirilecek.

Parsellerde, sanayi tesisi, yönetim merkezi, spor tesisi, park, karayolları yol kenarı koruma kuşağı ve yol yapılmasına ilişkin ilişkin plan onaylandı. Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Gökçebel Mahallesi’nde mülkiyeti Hazine’ye ait olan 4 parsel özelleştirilerek, konut, ticaret merkezi, otel, tatil köyü inşa edilecek. (ANKA)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.