OTI Holding, 2 yeni otel aldı...

Türkiye´nin en büyük turizm holdinglerinden OTI, uluslarası tur operatörlüğünün yanı sıra, otelcilikte de büyümeye devam ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
OTI Holding, 2 yeni otel aldı...

Oti Holding bünyesindeki Otium Otelciliğin İş Bankası’nın İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı (İş GYO)’dan satın aldığı Manavgat’taki Seven Seas ile Kemer’deki İmperial otellerini resmen devraldı.

Bünyesindeki Otium'un kendi mülkileti olan Side Eco Club'tan sonra iki tesisi de satın almasıyla Rusya'daki en büyük Türk tur operatörlerinden Coral ile Polonya'daki Wezyr'in de sahibi olan Oti Holding konaklama alanına da ağırlığını koydu.

Oti, Manavgat Sorgun’daki Seven Seas’ı ve Kemer Göynük’teki Kemer İmperial’ı toplam 53 Milyon 690 Bin Euro bedel ile satın aldı.

Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen satın alma işlemi tesislerin sahibi olan İş GYO’nun konuyla ilgili kararı başbakanlık onayından geçmesi gerektiği için bugüne kadar devir işlemi resmen yapılamamıştı.

Magic Life ve Suntopia işletiyor...

İş GYO, konuyla ilgili başbakanlıktan onay çıkması üzerine dün iki tesisin Oti’ye devri konusunu karara bağlayarak resmen açıkladı.

Oti-Otium’un satın aldığı iki otelden Seven Seas’ı TUI bünyesindeki Suntopia, Kemer İmperial’ı da TUI bünyesindeki diğer marka olan Magic Life işletiyor. Seven Seas’ın oda sayısı 356, Kemer İmperial’ın de 256.

 

  

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.