OTİ 2020 yatırım stratejisini açıkladı

OTİ Holding, bünyesindeki tur operatörlerinden Rusya’daki Coral üzerinden konaklama alanında atağa geçiyor.

15/01/2020 12:57
OTİ 2020 yatırım stratejisini açıkladı

OTİ-Coral, konaklama alanına yönelik stratejisini açıkladı. Yeni stratejide, Türkiye, Mısır ve Tunus'ta, satın alma, kiralama ve franchise verilerek otelcilikte 30 tesise ulaşılması hedefleniyor. Oti Holding, bünyesindeki tur operatörlerinden Rusya’daki Coral üzerinden konaklama alanında atağa geçiyor.

Grubun konaklama alanına yönelik stratejisi Moskova’da Ritz Carlton otelde düzenlenen “Evolution 2020” başlıklı toplantıda açıklandı. Toplantıda konuşan Oti Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Coral Travel Genel Müdürü Coşkun Yurt, Türkiye, Mısır ve Tunus’ta, satın alma, kiralama ve franchise verilerek otel sayısını 30’a çıkaracaklarını söyledi.

Otium yeniden yapılanacak

Coşkun Yurt, grubun bünyesindeki konaklama birimi Otium Otelciliğin de yeniden yapılandırılarak grubun elinde olan ve yeni alınan otellerinin üç ayrı grupta toplanacağını söyledi.

OTİ bünyesinde şu anda Belek’teki  Xanadu, Kemer'deki Otium Hotel Life, Side'deki Otium Hotel Seven Seas ve Otium Eco Club 5 ve Otel Amphoras Beach Resort olmak üzere 5 otel bulunduğunu söyleyen Coşkun Yurt, 2020’de ilk aşamada kimi satın alma, kimi kiralama ya da işletme ve bazıların franchise verilerek otel sayısını 15’e çıkaracaklarını, yıl sonunda bu sayının 30’a yükseleceğini belirterek, “Böylece Coral 30 oteli olan bir tur operatörü olacak” dedi.

Konaklama alanındaki yeniden yapılanma kapsamında, Side'de Seven Seas Hotel Blue (eski Otium Seven Seas), Kemer’deki  Seven Seas Hotel Life ve Kuşadası'ndaki Seven Seas Sealight Elite bir grup haline getirilecek.

Otium Park Akman Beach Kemer,

Alanya'daki Otium Özkaymak,

Alanya’daki Otium MC Beach,

Side'deki Otium Family Eco Club,

Side'deki Otium Family Stone Palace,

Kaleiçi’ndeki Otium Boutique Delight,

Ayrı bir başka grup şeklinde oluşturulacak.

Ayrıca Mısır'daki Otium markası, Hurghada'daki Otium Pyramisa Beach Resort ve Şarm El- Şeyh'teki Otium Family Amphoras Beach Resort ile Tunus Hammamet'teki Otium Park Le Hammamet Resort de ayrı bir grup oluşturacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.