Otelpuan Ödülleri sahiplerini buldu...

Etstur'un geleneksel hale gelen Otelpuan.com ödülleri, Four Seasons Hotel’de düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Otelpuan Ödülleri sahiplerini buldu...

Etstur tarafından kurulan, 2144 tesis için 250.000’e yakın görüşün yer aldığı Otelpuan.com sitesinde değerlendirme yapan tatilcilerin özgür görüşleri ile bağımsız kuruluşlara yaptırılan denetimlerin belirlediği “Altın”, “Gümüş” ve “Bronz” kategorilerinde verilen ödüller, 9 Şubat Perşembe akşamı Four Seasons Hotel’de düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu. Gecede ayrıca Otelpuan Özel Ödülleri kategorisinde ‘En İyi Termal Tesis Ödülü’, ‘En İyi Kayak Tesisi Ödülü’, ‘En İyi Kıbrıs Tesisi Ödülü’, ‘Memnuniyet Artışı Özel Ödülü’, ‘En İyi İstanbul Çevre Ödülü’, ‘Evcil Hayvan Dostu Tesis Ödülü’, ‘Çevre Dostu Tesis Ödülü’ sahiplerine verildi.

Başta Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay olmak üzere turizm sektörünün önde gelen isimlerinin ve otel yöneticilerinin katıldığı ödül töreninde Akdeniz Bölgesi’nden Voyage Belek Golf & Spa, Cornelia Deluxe Resort, Maxx Royal, Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, Calista Luxury Resort; Ege Bölgesi’nden ise Hilton Sarıgerme Resort & SPA, Voyage Türkbükü Altınpuan Ödülü almaya layık görüldü.

Gümüş Puan ödüllerini Akdeniz Bölgesi’nden Limak Arcadia Golf & Sport Resort, Voyage Sorgun, Amara Wing Resort Comfort, Hotel Baia Lara, Ali Bey Resort Side, Güral Premier Tekirova; Ege Bölgesi’nden Voyage Torba, Işıl Club Bodrum alırken, Bronzpuan ödüllerinin sahibi Akdeniz Beölgesi’nden Amara Dolce Vita Luxury, Sueno Hotels Golf Belek, Concorde De Luxe Resort, Ic Hotels Green Palace, Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort, Rixos Premium Belek; Ege Bölgesi’nden Ephesia Resort Hotel, Paloma Club Sultan Özdere oldu.

Otelpuan Özel Ödüllerini ise ‘Termal Tesis’ kategorisinde Korel Thermal Resort Hotel; ‘Kayak Tesisi’ kategorisinde Monte Baia Uludağ ve ‘Kıbrıs Tesisi’ kategorisinde Cratos Premium Hotel Casino Port Spa, ‘Memnuniyet Artışı’ kategorisinde Dome Hotel kazandı. Bu yıl ilk kez verilen ‘En iyi İstanbul Çevre Ödülü’ Güral Sapanca Welness Park’a, ‘Evcil

Hayvan Dostu Tesis Ödülü’ Martı Resort Hotel’e, ‘Çevre Dostu Tesis Ödülü’ ise Calista Luxury Resort’a verildi. Ödül töreninde bir konuşma yapan Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, “4 yıl önce otelpuan.com sitesini kurarken amacımız, sektörümüzde misafir memnuniyetinin önemini vurgulamak ve turizm sektöründe hizmet kalitesini artırmak yönünde duyarlılık yaratmaktı. Bugün geldiğimiz noktada istatistiklerin bize gösterdiği genel memnuniyet oranındaki artış, bizi gelecek için daha da umutlandırıyor.

Kalite Güvence ve Müşteri ilişkileri Müdürü Ayşıl Bahar Arıcı;  Otelpuan.com’un misafirlerin kendileri ve aileri için en uygun tesisi seçmelerinde çok önemli rolü olduğunu söyledi. Arıcı, “Doğru tercih yapıldığı takdirde misafirlerin sitedeki tüm tesislerden memnun kaldığını söyleyebiliriz. Her tesis için memnun kalan bir kitle mevcut. Burada önemli olan misafirlerin kendilerine en uygun oteli seçmeleridir. Misafirler tatile kiminle çıktıklarına göre de değerlendirme yapabilmektedirler. Bir tesis için çocuklu aileler olumsuz görüş bildirmişken çift olarak seyahat edenler çok memnun kalabilmektedir” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.