Otellerine aşısız müşteri almayacak

Almanya'nın önde gelen tur operatörlerinden Alltours, bünyesindeki otel zinciri Allsun'a yalnızca aşılı misafirleri kabul etmek için çalışmalara başladı.

20/02/2021 18:38
Otellerine aşısız müşteri almayacak

Otellerinin büyük çoğunluğu Mallorca, Girit ve Kanarya Adaları'nda faaliyet gösteren Alltours sonbahardan itibaren 35 Allsun otelinin hepsinde korona aşısı olan misafirleri ağırlayacak. Şirketten Cuma günü yapılan açıklamada aşısız turistleri otellere almama kuralının 31 Ekim'den itibaren uygulanacağı belirtildi.

Alltours Sözcüsü Thomas Daubenbüchel RTL'ye verdiği röportajda "Konuklarımıza mümkün olan en iyi korumayı sunmak istiyoruz. Geçen yaz otellerimizde zaten çok sofistike bir hijyen ve güvenlik konsepti kullandık ve bu da çok başarılı oldu. Bu, şimdi bu güvenlik konseptinin bir devamıdır ve korona aşısının kanıtlarını da içerecek şekilde genişletilmiştir." dedi.

Tüm otel çalışanları da aşılanacak 

Otellerindeki tüm çalışanlarının da aşı olacağını belirten Daubenbüchel "Aşılamanın hız kazandığını görüyoruz. Bu yılın en geç dördüncü çeyreğine kadar Almanya'daki tüm insanlara aşı yapılacağını tahmin ediyoruz. Bundan dolayı aşı şartı istemenin makul olduğuna inanıyoruz." dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.