Otel Yönetimleri Sistemi Elektra’dan İngiltere’de yeni yapılanma

25 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji üreten Talya Bilişim‘in geliştirdiği Elektra Otel Yönetim Sistemi, “Easypms” adıyla İngiltere pazarında.

03/12/2019 21:32
Otel Yönetimleri Sistemi Elektra’dan İngiltere’de yeni yapılanma

25 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji üreten Talya Bilişim‘in geliştirdiği Elektra Otel Yönetim Sistemi, “Easypms” adıyla İngiltere pazarında. Talya Bilişim’in İngiltere pazarındaki yeni yapılanmasının başına ise, sektörün tecrübeli ismi Tim James Satış Direktörü olarak getirildi.

Elektra Otel Yönetim Sistemi, Türkiye genelinde 3.500’den fazla büyük otel, otel zinciri ve konaklama merkezinde kullanılırken, yurtdışı pazara “Easypms” adıyla giriş yaptı. Web tabanlı bir otel yönetim sistemi olan Easypms ile otelin tüm departmanlarındaki operasyonları, elektronik ortamda yüksek hızda verimli bir şekilde yönetilebiliyor.

EASYPMS ŞİMDİDEN 10 ÜLKEDE KULLANILIYOR

Talya Bilişim Elektra Otel Yönetim Sistemleri Yönetici Ortağı Nilüfer Durukal, Easypms’in şimdiden büyük ilgi gördüğünü ve 10 ülkede kullanıldığını belirtirken, “Biz web tabanlı otel yönetim sistemimizi yurtdışı pazarlarda Easypms olarak sunuyoruz. Yakın zamanda da yurt dışı büyüme hedeflerimiz doğrultusunda Londra’da bir ofis açtık ve İngiltere Satış Direktörü olarak Tim James ile çalışmaya başladık.

Tim James; Rategain, Travelclick, Agilysys gibi turizm teknolojileri sektörünün önemli firmalarında çalışmış oldukça tecrübeli bir isim. Easypms'i Londra'da hotel360 ve Wtm 2019 fuarlarında, Polonya'da ise Wolves Summit'te tanıttık.” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

TÜRKİYE’NİN EN KAPSAMLI OTEL YAZILIMI

Elektra Otel Yönetim Sistemi, otellerin finansal, operasyonel ve idari süreçlerini elektronik ortamda detaylı olarak takip etmesini sağlarken, yönetime doğru analizlerle hızlı karar alma ve tam kontrol olanağı sunuyor. 28 modülü ile Türkiye‘nin en kapsamlı otel yazılımı olarak tesislere katma değer yaratan çözümler sunan Elektra, kolay öğrenme ve pratik kullanımıyla da büyük kolaylık sağlıyor. Farklı modüler çözümleri sayesinde Elektra, 5 yıldızlı otellerden otel zincirlerine, orta ölçekte otellerden konaklama merkezlerine kadar farklı ölçeklere sahip tesislerde kullanılabiliyor.    

Talya Bilişim – 25 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiren, 3 bölgede ofisi, Türkiye çapında 38 bayisi ile faaliyet gösteren Talya Bilişim, Türkiye’nin en büyük kamu kurumlarına çözümler üretmekte, yazılımları aktif olarak 3500’den fazla tesiste kullanılmaktadır. Ürettiği yazılımları yurtdışına da ihraç eden Talya Bilişim, kullanıcılarının finansal, operasyonel, ve idari süreçlerini elektronik ortamda detaylı olarak takip etmesini sağlamakta, yönetime doğru analizlerle hızlı karar alma ve tam kontrol olanağı sunmaktadır.

3500 TESİSTE KULLANILIYOR

Talya Bilişim‘in yazılımları; turizm ve konaklama sektörüne yönelik olarak üretilen Elektra Otel, Elektra POS Restaurant ve Klüp Otomasyon Sistemleri, Kimlikokur Kimlik ve Pasaport Okuma Sistemi, iSAFE İnternet Güvenlik ve Loglama Sistemi, OPEX Operasyon Yönetim Sistemi, Rezervasyonal Online Rezervasyon Çözümleri ile sağlık sektörüne yönelik olarak üretilen Medisoft Hastane Otomasyon Sistemlerinden oluşmaktadır.

Elektra Otel Yönetim Sistemi her büyüklükteki otelin tüm departmanları ile birlikte entegre olarak yönetilmesini sağlayacak 28 farklı modülden oluşan en kapsamlı otel yazılımıdır. Otelin ihtiyacına göre yazılım özelleştirilebilmekte ve çağrı destek hattı ile 7/24 destek hizmeti verilmektedir.  2019 yılı itibariyle 3500 tesiste kullanılan Otel Otomasyonu Elektra, pazarında lideri konumundadır.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.