Otel yönetiminde “Kullandığın kadar öde” devri...

Turizm sektörüne bulut tabanlı servisler sunan CloudArena tarafından geliştirilen HotelRunner platformu, üyelerinin yıllık tanıtım maliyetlerini ortalama 9 Bin Dolar azaltıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Otel yönetiminde “Kullandığın kadar öde” devri...

Turizm sektörüne bulut tabanlı servisler sunan CloudArena tarafından geliştirilen HotelRunner platformu, konaklama tesislerinin kendilerine özel online içeriklerini kolayca yaratıp yönetmelerini, küresel bilinirliklerini artırmalarını, müşteri ve odalarını yönetmelerini ve tüm online kanallardan rezervasyon kabul edebilmelerini sağlıyor.

Üyelerinin yıllık tanıtım maliyetlerini ortalama 9 bin dolar azaltan HotelRunner, sağladığı tüm bu hizmetler için, konaklama tesislerine “kullandığın kadar öde” avantajı da sunuyor. HotelRunner kullanıcıları sadece aldıkları hizmetin ücretini ödüyor.

Konaklama ve turizm sektörü için bulut tabanlı servisler geliştiren CloudArena, sunduğu yazılım sistemleri sayesinde otel, acente ve konaklama tesisi yönetiminde cazip fiyat ve ödeme avantajlarıyla önemli kolaylıklar sağlıyor.

HotelRunner’ın sonsuz avantajlarını “kullandığın kadar öde”...

CloudArena tarafından geliştirilen HotelRunner sistemi otel ve konaklama tesisi yöneticilerinin en çok ihtiyaç duyduğu hizmetleri cazip ödeme seçenekleriyle sunuyor. Konaklama tesislerinin kendilerine özel online içeriklerini kolayca yaratıp yönetmelerine, küresel bilinirliklerini artırmalarına, müşteri ve odalarını yönetmelerine ve tüm online kanallardan rezervasyon kabul edebilmelerine olanak sağlayan HotelRunner, ‘kullandığın kadar öde’ modeli ile sunuluyor.

Alınan hizmet dışında hiçbir ücret ya da komisyonun bulunmadığı, kullanıcıların ücretiz kaydolup hemen kullanmaya başlayabildikleri sistem ücretsiz olarak otomatik güncelleniyor ve kullanıcı, güncelleme indirmeye ya da yeni versiyon satın almaya hiçbir zaman ihtiyaç duymuyor. “Kullandığın kadar öde” modeli sayesinde, ilk yatırım maliyetlerini azaltmanın yanı sıra, yılın belirli dönemlerinde tamamen kapalı olan turizm işletmeleri, sistemi kullanmadıkları dönemde ücret ödemek zorunda kalmıyor ve böylece işletim ve sahip olma giderlerini önemli oranda düşürüyor.
 
Bulut bilişim altyapısı sayesinde maliyetten tasarruf...
 
CloudArena, geliştirdiği bulut bilişim temelli hizmetlerle de, turizm sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’lere çeşitli avantajlar sunuyor. Şirket, online konaklama, satın alma ve yolculuk planlama deneyimlerini basitleştiren ve sosyalleştiren web hizmetleri ve internet yazılımları gibi tamamen ‘bulut bilişim’ mimarisi üzerine kurgulanmış servislerini, konaklama tesisleri ve acentelerin hizmetine sunuyor. Bulut bilişim altyapısı sayesinde işletmeler, HotelRunner’ı internet üzerinden kullanabildikleri için, veri merkezi ve sunucu gibi ilk yatırım maliyetlerini önemli oranda düşürüyor.
 
HotelRunner ile sosyal ağlar sizin denetiminizde...
 
Özellikle KOBİ ölçeğindeki bağımsız otel, butik otel, motel, apart, pansiyon ve kısa dönem kiralık daireler gibi konaklama tesislerinin tüm online kanallardan rezervasyon kabul edebilmelerini sağlayan HotelRunner, tesislerin internet sitelerindeki ve sosyal ağlardaki online içerikleri kolayca oluşturup yönetebildikleri, online turizm acenteleriyle bir araya gelebildikleri bir platform olarak öne çıkıyor.
 
Üyelerinin yıllık tanıtım maliyetlerini ortalama 9 bin dolar azaltan sistem, diğer yandan doluluk oranlarının çarpıcı bir şekilde yükseltilmesini mümkün kılacak özelliklere sahip bulunuyor. HotelRunner’ın en önemli avantajlarından biri de konaklama tesislerinin herhangi bir POS sistemine ihtiyaç duymadan, müşterilerine çeşitli online ödeme seçenekleri sunmalarını sağlaması.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.