Otel Yatırım Ödüllerini kazanan isimler...

Turizm ve otelcilik sektöründe yatırıma yönelik bölgenin ilk konferansı olan CATHIC 7-9 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan etkinlikten sadece birkaç gün önce Otel Yatırım Ödüllerini kazananları açıkladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Otel Yatırım Ödüllerini kazanan isimler...
•    En İyi Yeni Otel - Türkiye ödülünü Pera Palas Oteli
•    En İyi Yeni Hotel - CATHIC Bölgeleri ödülü Radisson Blu Ivera Oteli ile Tiflis – Gürcistan
•    Üstün Başarı Ödülünü - Bekay Property Partners Başkanı Haluk Kaya kazandı…

Türkiye’deki En İyi Yeni Otel ödülünü İstanbul’daki Pera Palas Oteli kazanırken, Radisson Blu Iveria Oteli, Tiflis, Gürcistan CATHIC bölgesinin (Türkiye dahil değil) En İyi Yeni Oteli ödülünü kaptı. Bu arada, Üstün Başarı ödülü Bekay Property Partners Başkanı Haluk Kaya’ya verildi.

Bench Events Ödüllerinin organizatörü olan Grant Collier ödül töreninin CATHIC Konferansı esnasında gerçekleştirileceğini belirtti. Collier Yarışmanın çok çekişmeli geçtiğini, özellikle Türkiye’den katılan adayların çok yüksek standartlarda olduğunu açıkladı.

CATHIC Konferansı için İstanbul’a 300 endüstri lideri bekleniyor…
7-9 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan CATHIC konferansı açılış törenine yaklaşık 300 katılımcı şimdiden kaydını yaptırdı.  Bench Events Ödüllerinin organizatörü ve Pazarlama Direktörü Collier, konferansa katılacak olan liderlerin çok önemli 3 nedeni olduğunu ve bunların; “resmi bir programa dahil olmak, mükemmel ağ oluşturma olanaklarından yararlanmak ve konferans içerisinde yer alan sponsorlar sergisinden faydalanmak” olduğunu açıkladı.

Bench Events Başkanı Jonathan Worsley ise “ Bu, Orta Asya ve Türkiye pazarlarına odaklanan ilk otel yatırım konferansı ve bölgenin otel gelişim potansiyelinde, konferansımızın dünya çapında bu kadar olumlu cevap ile desteklenmesinden memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Worsley, Ceylan InterContinental Otel İstanbul’da gerçekleştirilecek olan etkinliğin “yatırım ve gelişim olanaklarının ve aynı zamanda otellerin markalaştırılması ve bölümlendirilmesi, gelişimin zorluklarının ve fırsatlarının ve uzun vadede yatırımda nasıl gelir elde edileceği” konularında görüşmek üzere Türkiye, Orta Asya ve diğer pazarlardan otel yatırımcılarını, müteahhitlerini, işletmecilerini ve otelcilik uzmanlarını kendine çektiğini ifade ediyor.
 
Ağ Oluşturma Olanakları
Worsley kapsamlı bir konferans programına ek olarak otelcilik sektöründen uzman konuşmacılarla ve panel katılımcıları ile birlikte katılımcılar için resmi ve resmi olmayan birçok ağ oluşturma olanağının olacağını belirtmektedir.

“Networking xPress 60 dakikalık koordine oturumlarda katılımcıların bir araya gelebileceği ve diğer CATHIC katılımcılarına kartvizitlerini verebilecekleri hızlı bir ticari buluşma noktası gibidir. Dünyadaki diğer etkinliklerimizdeki geçmiş deneyimlerimiz bu oturumun katılımcılar için hızlı, etkili, yüksek ölçüde üretken ve eğlenceli olduğunu göstermiştir.” diyor ve etkinlik öncesi çevrimiçi ağ oluşturma olanağının CATHIC irtibat sisteminden erişilebilir olduğunu ekliyor.
“ Çevrim içi irtibat sistemimiz etkinlik öncesinde katılımcıların diğer katılımcıları tanımlayarak ve onlara toplantı talebinde bulunarak, diğer katılımcılarla ağ oluşturmaya başlaması anlamına gelmektedir.”

Sponsorlar Sergisi
Collier, “Cathic’te 3. Standta yer alan Sponsorlar Sergisi, sergi katılımcılarının faaliyetleri, yenilikleri ve görüşleri hakkında daha fazla bilgi almak ve bu şirketlerin temsilcileri ile ilişki kurmak amaçlı bir platform sağlamaktadır” diyor ve  CATHIC sponsorlarının, katılımcılarla tanışmak ve iş yapmak amacıyla kendileri ile hemfikir olduklarını, CATHIC’e yatırım yapan, otelcilik endüstrisindeki lider aktörler olduğunu söylüyor.
   
Kayıt
İstanbul’da yerinizi ayırtmak için için www.cathic.com adresini ziyaret ediniz ve “Register Now” a tıklayınız.
Konferans programının tüm ayrıntılarını www.cathic.com adresinden bulabilirsiniz.


 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.