Otel müdavimi turist, personele mirasını bıraktı
Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tacettin Özden, genel müdürlüğünü yürüttüğü otelde kalan turistin, duyduğu memnuniyetin ifadesi olarak, 17 otel personeline miras bıraktığını söyledi.

Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı KoruMar Hotel De Luxe ile 2018'da hizmete açılan KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort Hotel Genel Müdürü Tacettin Özden, mesleki hayatı boyunca unutamadığı anısını, şöyle anlattı:
"İngiliz bir misafirimiz vardı: Charles George Courtney. Bize 1990'dan itibaren her yıl eşiyle gelmeye başladı. 3 yıl önce vefat etti. Ölünceye kadar otele 52 kez geldi. Karısının öldüğünü duydum. Başsağlığı için aradım. Sonra yine geldi ve kalp krizi geçirdi. "Artık gelmez" dedik. Geldi.
Son tatilinin yarısını hastanede geçirdi. Vefat ettikten sonra otelin 17 personelini isim isim yazarak miras bıraktı. Biz de hesaba gelen parayı kendilerine verdik. Odasının kapısına onun hatırasını yaşatmak için ismini yazdırdım. Bu olay Türk misafirperverliğinden duyulan memnuniyetin en somut örneği."
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: