Otel konseptli, kusursuz misafir memnuniyeti: Olivera Suites Hotel

Irmak Group tarafından geçtiğimiz aralık ayında İstanbul Zeytinburnu’nda hizmete giren Olivera Suites Hotel, misafirlerini ağırlamaya başladı. Otel konsepti ile hizmet veren Olivera Suites Hotel’in 5 odası 4+1 Suite, 19 odası 3+1 ve 1 odası da 2+1’den oluşuyor.

27/03/2023 18:00
Otel konseptli, kusursuz misafir memnuniyeti: Olivera Suites Hotel

Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından Irmak Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül ve Yönetim Kurulu Üyesi Nur Akgül tarafından hayata geçirilen Olivera Suites Hotel, Zeytinburnu’nda misafirlerine kapılarını açtı. 2022 yılının Aralık ayında misafirlerini ağırlamaya başlayan Olivera Suites Hotel’in toplam 25 Apart Suiti bulunuyor. Odaların tümü misafirlerin konforu için, özenle dizayn edilmiş.

Otel konsepti ile hizmet sunuyor

Birbirinden şık ve ferah odalara sahip bulunan Olivera Suites Hotel’de en çok dikkat çeken ise, birbirinden şık ve konforlu 160 metre kareden oluşan 5 adet 4+1 Suite odaları. Bu odalarda ayrıca toplamda 4 banyo bulunuyor. Otel konsepti ile hizmet veren Olivera Suites Hotel’i daha çok tercih eden misafirleri ise sağlık turizmi, uzun süreli konaklamalar, AVM, kongre, fuar, turistik gezi, kalabalık aileler ve eğitim için gelen konuklarını ağırlıyor.

Özenle dizayn edilmiş birbirinden şık ferah odalar

Olivera Suites Hotel, sadece üstün konforu ve sunduğu kaliteli hizmetiyle değil, aynı zamanda avantajlı konumuyla da misafirlerinin tercihleri arasında yer alıyor. Olivera Suites Hotel’in 5 odası 4+1 Suite, 19 odası 3+1 ve 1 odası da 2+1’den oluşuyor. Ayrıca tüm odalar yerden ısıtmalı, bir şekilde misafirlerine hizmet veriyor.

İstanbul’un tarihi Zeytinburnu ilçesinde bulunuyor

Olivera Suites Hotel, İstanbul’un tarihi ilçelerinden Zeytinburnu'nda bulunuyor. AVM, spor salonları ve konferans salonlarına yakın bir konumda hizmet veren otel, İstanbul'un her iki uluslararası havalimanına misafirlerini sorunsuz bir şekilde, transferlerini de organize ediyor

Misafirleri için her şey düşünülmüş

Olivera Suites Hotel’in genel müdürlüğü görevini ise, turizm sektörünün deneyimli ismi Bengi Aktı yürütüyor. Bengi Aktı yaptığı açıklamada, “Olivera Suites Hotel’in, 5 odası 4+1 Suite, 19 odası 3+1 ve 1 odası da 2+1 odası ile hizmet veriyoruz. Otelde konaklayan misafirlerimiz için ayrıca her şey düşünülmüş durumda. 7/24 kesintisiz Wifi, güvenlik, resepsiyon, oda temizliği, lobi ve ücretsiz otopark ile de konuklarımıza hizmet veriyoruz. Ayrıca dileyen misafirlerimiz, Olivera Suites Hotel’e ait bulunan tarihi Manastır Restaurant’ta kahvaltılarını yapabiliyorlar. Ayrıca Manastır Restaurant’ta birbirinden lezzetli nefis yemekler, misafirlerimizi bekliyor” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.