Otel değil sanat müzesi…

Altunizade’de hizmet veren Ramada İstanbul Asia, özenle dekore edilmiş odaları, huzurlu ortamı ve kolay ulaşılabilir lokasyonu ile İstanbul Anadolu Yakası’ndaki iş dünyasının yeni buluşma adresi oldu. Yaklaşık 1,5 yıl önce açılan oteli, Genel Müdürü Ziya Altınay Turizm Aktüel'e anlattı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Otel değil sanat müzesi…
Hakan Yılmaz / Halil Tuncer - Turizm Aktüel

Uran Holding, şirket merkezini İçerenköy’e taşırken, Altuniza’de de yer alan eski binasını da otele çevirerek Ramada Asia İstanbul Hotel’i turizme kazandırdı. Yaklaşık 1,5 yıl önce açılan 80 odalı otel, Anadolu Yakası’nın en iddialı otelleri arasında yerini aldı. Ramada Asia İstanbul Hotel’de odaların iç mimarisi, Uran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Uran tarafından bizzat yapıldı.


OTELİ 267 ADET ORİJİNAL YAĞLI BOYA TABLO SÜSLÜYOR
Nermin Hanım’ın, mükemmeliyetçi yapısı odalardaki her detayda kendini gösteriyor. Oteli diğerlerinden ayıran en büyük özelliği ise, bir müzeye yakışır nitelikte resim koleksiyonuna sahip olması. 267 adet orijinal yağlı boya tablonun süslediği otelin misafirleri de, sanat eserlerine büyük ilgi gösteriyor. Hatta bazı misafirler, oda seçimini tabloları dikkate alarak yapıyor. 


Turizm sektörünün hassas bir sektör olduğunu ifade eden Altınay, “Can güvenliğini, hijyen güvenliğini sağlamazsanız turizmcilik yapamazsınız. Otelcilikte başarı; misafirin sağlığına, huzuruna, rahatlığına yardımcı olmaktır” dedi.

5 farklı konsepte tasarlanan 160 yataklı otelin bazı odalarında, bahçe de bulunuyor. Odalar 22 ila 38 metrekare arasında değişiyor. Odalarda beş farklı yastık çeşidi bulunuyor. Banyolar emperador mermerinden yapılmış ve LED aydınlatmalı, hijyen için zemin Luong cinsi bambu ile döşenmiş.


Ramada Asia İstanbul Hotel, İstanbul’da başka bir otelde olmayan bir özellikle daha öne çıkıyor: Bahçeli odalar… Bu odaların bahçelerinde  “Osmanlı çimi” adlı çim çeşidi kullanılmış. İş adamlarının kahve keyfini odasının bahçesinde yaparak ev özlemini gidermesi için tasarlanan bahçe, ev konforunu otele yansıtıyor.

ÖZEL TASARIM MASALARI
Otelde iş adamlarını titizlikle ağırlamak ve her ihtiyaçlarını karşılamak için her şey düşünülmüş. Çalışmalarına odalarında devam etmek isteyen misafirlere sunulan özel tasarım çalışma masası, kahve makinesi, yüksek hızlı kablolu-kablosuz internet bağlantısı, dect telefon, Iphone-IPad Stand, kablosuz WEB TV klavyesi, ücretsiz fotokopi imkanı ise hayatı kolaylaştıran hizmetler olarak Ramada İstanbul Asia Hotel’i iş oteli konseptinde farklılaştırıyor.

LEZZET MARKALARI ÖN PLALDA TUTULUYOR
Ramada İstanbul Asia Hotel’in iş dünyasının kurumsal davet, toplantı gibi etkinlikleri için keyifle tasarladığı ve en yeni teknolojik sisteme sahip 4 toplantı odası mevcut. Bu odalar farklı konseptteki organizasyonlara çözüm üretiyor. Ücretsiz otopark, vale, barkovizyon, kablolu-kablosuz internet, hatta isteğe göre simultane çeviri hizmeti de sunuluyor.
Ramada İstanbul Asia Hotel kahvaltı menüsüyle de fark yaratıyor. Hotel misafirleri kahvaltılarını otelin hemen bitişiğinde yer alan Cook Shop’ta alıyorlar. Cook Shop İstanbul, sadece seçkin yerlerinde şubeleri olan bir lezzet markası olarak öne çıkıyor.



YÜZDE 98 MİSAFİR MEMNUNİYETİ BULUNUYOR
Otele gelen misafirlerde yüzde 98 müşteri memnuniyeti olduğunu dile getiren Ramada İstanbul Asia Hotel Genel Müdürü Ziya Altınay, “Bölgede faaliyet gösteren bütün büyük şirketlerin müşterileri veya yüksek düzeydeki yöneticileri, konaklamak için Ramada İstanbul Asia’yı seçiyor. Anadolu Yakası’nda, bizim sahip olduğumuz yüksek hizmet standartlarına sahip bir başka otel mevcut değil” diye konuştu.

Turizm sektörünün hassas bir sektör olduğunu ifade eden otelin Genel Müdürü Ziya Altınay, “Can güvenliğini, hijyen güvenliğini sağlamazsanız turizmcilik yapamazsınız. Otelcilikte başarı; misafirin sağlığına, huzuruna, rahatlığına yardımcı olmaktır. Konaklayanların otelinizden mutlu bir şekilde ayrılması, otelciliğin en önemli unsurlarından birisidir” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.