Otel çalışanı ve Alman turistin 30 yıllık dostluğu

Fethiye Çalış Plajı'nda, otel çalışanı ile Alman turistin uzun yıllardır süren dostluğu ve arkadaşlığı konuşuluyor. 

10/09/2019 19:53
Otel çalışanı ve Alman turistin 30 yıllık dostluğu

30 yıldır Çalış Plajı Malhun Otel’de çalışan Çetin Başer ile 30 yıldır aynı şehre ve aynı otele yılda iki defa tatile gelen Alman turist RalfSchneider’in dostlukları ve arkadaşlıkları örnek gösteriliyor. 30 yıldır aynı otelde çalışan Çetin Başer yaptığı açıklamada, “30 yıl önce Fethiye’ye tatile geldim ve çalışmış olduğum Malhun Otel'de kaldım. Alman turist RalfSchneider ile tanıştım. Sonra tatile geldiğim bu otelde işe başladım ve o günden bu güne kadar Çalış Plajı Malhun Otel'de çalışmaktayım.

Turizmde 30 yıldır aynı otelde çalışıyorum ve Alman turist RalfSchneider da 30 yıldır hiç aksatmadan yılda iki defa buraya tatile geliyor. 30 yıllık bir arkadaşlığımız ve dostluğumuz var. Ağabey-kardeş gibi olduk. Ben Almanya’ya defalarca gittim ve Ralf’i ziyaret ettim. Beni misafir etti. 52 yaşındayım. Ankaralıyım. 30 yıl önce tatile geldiğim Fethiye’de aynı işyerinde çalıştığım ve Ralf’i tanıdığım için çok mutluyum. Allah herkese böyle bir işyeri ve arkadaşlık nasip etsin” dedi.

Fethiye’de turizm, aile işletmelerinde kurulan dostluklar ve arkadaşlıklarla başladı

“Fethiye’de turizm, aile işletmelerinde kurulan dostluklar ve arkadaşlıklarla başlamıştır. Bu Türkiye’deki tüm turizm merkezleri için geçerlidir" diyen Çetin Başer, Hakan Çelikdemir imzalı haberde, "Yıllardır insanlar aynı yere tatile gittiler. Ne zaman bu zincir bozuldu.

İşte o zaman bu diyaloglar ve arkadaşlıklar da koptu. Bizim işyerimiz ise, kurumsal bir şirket ama aile işletmeciliği özelliğini koruyor. Bize hep eski müşterilerimiz ve tanıdığımız kişiler tatile gelir. Her zaman sıcak ilgiyi ve misafirperverliği gösterdik" diye konuştu.

30 yıldır aynı otelde ve aynı odada tatil yapıyor 

30 yıldır aynı otelde ve aynı odada tatil yapan Alman turist RalfSchneider da yaptığı açıklamada, “Türkiye’yi ve Fethiye’yi çok seviyorum. Türkiye’den başka hiçbir ülkede tatile gitmedim. Türkiye’ye 90'ıncı gelişim ve Çalış’a da 62'nci gelişim oldu. İstanbul’a gittim, Karadeniz turuna çıktım, Türkiye’nin bir çok yerini gezdim ve gördüm.

Emekli olduktan sonra düzenli olarak, aynı otele yılda iki defa tatile geliyorum. Mayıs ve Eylül aylarında buradayım. Çetin Başer ile 30 yıl önce tanıştık ve çok samimi, iyi arkadaş olduk. Arkadaşlığımız ölene kadar sürecek. Fethiye’yi ve Türkiye’yi çok seviyorum. Hayatımın sonuna kadar Çalış’a tatile gelmeye devam edeceğim” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.