OTED’in yeni Başkanı Serkan Çelik oldu

1992 yılından beri faaliyet gösteren Otel Temizlik Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği’nin (OTED) 2024 yılı Genel Kurulu’nda yapılan seçimde, Serkan Çelik oy çokluğu ile başkan seçildi.

23/01/2024 18:05
OTED’in yeni Başkanı Serkan Çelik oldu

Sektörde 22 yıllık mesleki tecrübesi bulunan ve şu anda Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres’in Executive Housekeeperi olarak görevini yürüten Serkan Çelik, OTED’in yeni Başkanı olarak hedeflerini açıkladı: “Turizm sektöründe özellikle housekeeper departmanına kalifiye personel ve nitelikli yöneticiler kazandırmak istiyoruz. Aynı zamanda amaçlarımız arasında mesleki eğitimlerin verilmesi, sosyal sorumluluk projelerine destek verme, diğer sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde olma, mesleki okullar ve kurslarda özellikle departmanın tanıtılması ve yeni kuşaklara sevdirilmesi de vardır” dedi.

Başkan Çelik, “Kendi dalında uzman eğitmenler ile sektördeki uzman kuruluşlar ve firmalar ile çalışarak ilgili sektöre can olmak için elini taşın altına koyan firmalar ile işbirliği içinde hedeflerimize ilerleyeceğiz. Yeni dönemde güler yüzlü, kaliteli ve misafir odaklı departman çalışanı ve yöneticileri ile birlikte yol almak istiyoruz” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.