Ortadoğu'nun en iyisi belli oldu...

Qatar Airways, 27 Eylül’ de Hong Kong Conrad Otel’de 22.incisi düzenlenen ve her yıl verilen Business Traveller Asia-Pacific Ödüllerinde art arda dördüncü kez ödül aldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Ortadoğu'nun en iyisi belli oldu...

Nisan-Haziran 2013 tarihleri arasında Ipsos tarafından yapılan ankete, en sık seyahat edenler arasında yer alan dergi okurları katıldı ve Doha merkezli havayolu şirketi Qatar Airways dördüncü kez “Orta Doğu’ nun En İyi Hava Yolu Şirketi” seçildi. Bu anlamlı ödülün, bölgedeki müşteriler tarafından takdir edildiklerinin bir kanıtı olduğunu belirten Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker sözlerine şöyle devam etti:

“Müşterilerimiz bu ankete katılarak, Qatar Airways’ e duydukları güveni gösterdiler. Son on yıldır, Hong Kong ve Çin’e sunduğumuz hizmetlerde sürekli iyileştirmeler yapıyoruz. Eylül 2013’ te bölgedeki altıncı varış noktamız olan Chengdu uçuşlarına başladık ve büyümeye devam etmek için sürekli çabalıyoruz.

Sunduğumuz ürünlerin ve hizmetlerin sadece Çin’de değil, tüm uçuş ağımızdaki yolcularımız tarafından takdir edilmesinden dolayı mutluyuz. Müşterilerimiz tarafından Orta Doğu’nun En İyi Hava Yolu Şirketi olarak seçilmemiz bizim için büyük bir onur. Bu nedenle, bölgedeki müşterilerimize duydukları güven için teşekkür ediyoruz.”
 
Qatar Airways adına ödülü alan Çin Ülke Müdürü Jared Lee ise bu kadar önemli bir seyahat dergisinin verdiği ödülü, Qatar Airways adına almanın büyük bir keyif olduğunu ve okurların seçiminden dolayı çok memnun olduklarını belirtti.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.