Orientbank Hotel İstanbul Autograph Collection’a 3 ödül birden

Orientbank Hotel İstanbul Autograph Collection, 2023 yılında tüm Marriott markaları arasında en iyilerinin belirlendiği 2023 Shining Star Ödülleri’nde 3 farklı dalda ödül kazanan tek otel oldu.

14/03/2024 14:14
Orientbank Hotel İstanbul Autograph Collection’a 3 ödül birden

Shining Star Awards Elite Appreciation Award, The Overall Staff Service Excellence Award for Premium hotels M/F in EMEA, ve Operational Excellence Award Franchise Premium Hotels EMEA kategorilerinde ödül kazanan Orientbank Hotel İstanbul Autograph Collection, performansıyla göz doldurdu.

Uluslararası prestijli ödül

Orientbank Hotel İstanbul Autograph Collection, 2023 yılında tüm Marriott markaları arasında en iyilerinin belirlendiği, uluslararası bir prestij ödülü olan Shining Star Ödülleri'nde üç farklı kategoride ödül kazandı. Shining Star Awards Elite Appreciation Award, The Overall Staff Service Excellence Award for Premium hotels M/F in EMEA, ve Operational Excellence Award Franchise Premium Hotels EMEA kategorilerinde ödül kazanan otel, sektördeki performansıyla alkış aldı.

Bu ödülleri kazanmak büyük gurur ve mutluluk

Orientbank Hotel İstanbul Autograph Collection Genel Müdürü Engin Eryılmaz, yaptığı açıklamada, “Bu önemli ödülleri kazanmış olmaktan büyük bir gurur ve memnuniyet duyuyoruz. Bu başarı, misafirlerimize sunduğumuz benzersiz deneyim, personelimizin gösterdiği özveri ve otelimizin kaliteli hizmet anlayışının bir yansımasıdır. Misafirlerimize unutulmaz anlar yaşatma vizyonumuz doğrultusunda, gelecekte de aynı özen ve tutkuyla hizmet vermeye devam edeceğimizi taahhüt ediyoruz.

Orientbank Hotel İstanbul Autograph Collection, İstanbul'un merkezinde lüks konaklama ve olağanüstü hizmet anlayışıyla misafirlerine eşsiz bir deneyim sunan bir otel. Modern tasarımı, benzersiz manzaraları ve konforlu konaklama birimleri ile Orientbank, İstanbul turizmine keyifle katkı sunmaya devam edecek” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.