Önce Trabzon,  şimdi Kapadokya… Aşılı turiste yüzde 20 indirim

Kapadokya'da 9 otelden aşı kampanyasına destek geldi. Kapadokya'daki bir otel de, Sağlık Bakanlığı tarafından koronavirüs ile mücadele kapsamında düzenlenen aşı kampanyasına destek vermek amacıyla aşı yaptıranlara yüzde 20 indirim uygulayacak.

28/07/2021 09:34
Önce Trabzon,  şimdi Kapadokya… Aşılı turiste yüzde 20 indirim

Kapadokya'da bir otel Sağlık Bakanlığı tarafından koronavirüs ile mücadele kapsamında düzenlenen aşı kampanyasına destek vermek amacıyla aşı yaptıranlara yüzde 20 indirim uygulayacağını açıkladı. Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde turizmciler de, Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan aşı kampanyasına destek veriyor.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bünyesinde 9 otel bulunan Noss Grup Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Kahraman; aşı yaptıran misafirlere 1 Ağustos - 31 Aralık tarihleri arasında yüzde 20 indirim uygulayacaklarını söyledi. Kahraman, "Bakanımız Fahrettin Koca'nın aşı kampanyasındaki mücadelesine destek olmak amacıyla destek vermek istedik. Güvenli turizmi sürdürebilme adına koronavirüs ile mücadele kapsamında elimizdeki en önemli silahımız aşıdır.

Bu yüzden tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz. Kapadokya bölgesinde Noss grup bünyemizde bulunan Dere Süit ve Elevres otellerimiz başta olmak üzere 9 otelimizde aşısını yaptıran tüm vatandaşlarımıza 1 Ağustos ile 31 Aralık 2021 tarihleri arasında yüzde 20 anında indirim uygulayacağız" diye konuştu.

TRABZON DA KAMPANYA BAŞLATTI

Trabzon’da aşılanmayı teşvik amacıyla hazırlanan proje kapsamında aşı olanlara turizm işletmelerinde yüzde 10-20 civarında indirimler uygulanacağı belirtildi. Trabzon’da aşılanmayı teşvik amacıyla hazırlanan proje kapsamında aşı olanlara turizm işletmelerinde yüzde 10-20 civarında indirimler uygulanacağı belirtildi.

Konuyla ilgili Trabzon Sağlık İl Müdürü Hakan Usta, Turizm İşletmeleri ve Seyahat Acenteleri (TİSAD) Dernek Başkanı Murat Çavga ve otel işletmecileri adına Tuncay Beyaz, Atatürk Alanı’nda kurulan aşı çadırı önünde pandemi sürecinde aşı çalışmaları ve turizm odaklı indirim kampanyaları konusunda ortak açıklama yaptılar.

TRABZON AŞIDA TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜSTÜNDE

Trabzon Sağlık İl Müdürü Hakan Usta, aşıya teşvik amacıyla geliştirilen proje hakkında bilgi vererek “Aşı sayılarımız il olarak Türkiye ortalamasının üzerinde olsak bile bize göre az olan rakamlardayız. Bunu artırabilmek için özellikle aşı olan kişilere bir kısım işletmelerle teşvik oluşturmaya gayret ediyoruz. Bu projeyi bu amaçla yapmış olduk.

Proje ile birlikte işletme sahipleri ilk aşısını 15 Temmuz’dan itibaren yapılmış olan kişilere ve aynı zamanda iki dozunu da yapılmış olan kişilere kendi iç düzenlerine uygun şekilde indirimler uygulayacaklar. Bu iş yerlerini bilahare ilan etmiş olacağız. Projemiz de 1 Ağustos itibariyle başlatacağız 31 Ağustos’a kadar devam edecek. İnşallah bu sayede teşvik ile birlikte daha çok insanımız aşı olacak ve bu illetten ortak birlikte kurtulmuş olacağız umudundayız, düşüncesindeyiz” dedi. (İHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.