On binlerce taksiciye bedava tatil imkanı geldi

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası, İzmir'in Dikili ilçesinde bulunan eğitim ve dinlenme tesisini faaliyete aldı. Bundan sonra taksiciler ücretsiz olarak tatillerini tesislerde yapabilecekler.

28/05/2022 11:11
On binlerce taksiciye bedava tatil imkanı geldi

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası, İzmir'in Dikili ilçesinde bulunan eğitim ve dinlenme tesisini faaliyete aldı. Bundan sonra taksiciler ücretsiz olarak tatillerini tesislerde yapabilecekler. İstanbul'da on binlerce üyesi bulunan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası üyelerine ücretsiz tatil imkanı sunmaya başladı.

İzmir'in Dikili ilçesinde Çandarlı mahallesinde bulunan eğitim ve dinlenme tesisinde taksici esnafı ücretsiz olarak tatil yapabilecek. 1 Haziran 2022'den itibaren ücretsiz tatil yapılacak olan tesiste rezervasyon yaptırılarak konaklama gerçekleştirilecek.

AKSU: TAKSİCİ ESNAFIMIZIN HİZMETİNDE

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, Hürriyet'te yer alan haberde, tesisle ilgili önemli bilgiler verdi. Esnaf odasına üye olan Taksi plakası sahibi ve şoför esnafının tesisten yararlanabildiğini, aileleriyle de gelebilecekleri bir tesis olduğunu söyledi. Aksu tesiste konaklama ve sabah kahvaltısının tamamen ücretsiz olduğunu ve rezervasyon yaptıranların 5 gün boyunca ücretsiz olarak imkanlardan faydalanabileceğini belirtti.

Denize sıfır olan tesisle birlikte Aksu, "Pandemi sürecinde esnafımız bayağı bir etkilendi, mağdur oldu, tatil yapamadı. Esnafımızın öz malı olan tesisimizi sürekli olarak esnafımızın ve emekçi şoför arkadaşlarımızın hizmetine ücretsiz sunuyoruz" dedi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.