Ömer Faruk Dengiz: Bodrum’da yüzde 20 artış öngörüyoruz

BODER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Dengiz, Bodrum turizmi için yüzde 20’lik bir artış öngördüklerini belirterek, “Bodrum’daki tüm turizm paydaşları, tüm turizmciler sezona hazır” dedi.

15/01/2024 23:59
Ömer Faruk Dengiz: Bodrum’da yüzde 20 artış öngörüyoruz

BODER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Dengiz GM Turizm ve Yönetim Dergisi’nin sorularını yanıtladı. Dengiz, Bodrum turizmi için yüzde 20’lik bir artış öngördüklerini belirterek, “Bodrum’daki tüm turizm paydaşları, tüm turizmciler sezona hazır” dedi.

Dengiz, Hollanda Turizm Fuarı Vakantiebeurs Utrecht’te olumlu tepkiler aldıklarını dile getirerek,  “Eski günlerdeki gibi, sanki 2017-2018 zamanları gibi, insanların Türkiye’ye karşı bir güvensizliği yok. Türkiye’yi merak ediyorlar, bu güzel bir durum. Uzun zaman sonra ilk defa Türkiye’yi seyahat edilebilir bir ülke olarak anımsattık. Bunu hep birlikte başardığımızı düşünüyoruz. Gururla ve sabırla süreci izliyoruz” diye konuştu.

Dengiz GM Turizm ve Yönetim Dergisi’nin sorularını yanıtladı:

BODRUM’DA YÜZDE 20’LİK ARTIŞ BEKLENİYOR

“Bodrum destinasyonu olarak, yüzde 20’nin üzerinde bir artış tahmin ediyoruz. Yüzde 40 olursa bu oran sürpriz olur. Corendon, TUI, Sun Wind gibi acentelerde da Bodrum’un önemsendiğini düşünüyoruz. Biz hazırız, Bodrum’daki tüm paydaşlar, tüm turizmciler buna hazır. Bodrum’u tercih edenlerin en iyi şekilde tatil yapmaları için elimizden geleni yapacağız.”

Bodrum’da turizm sektörü için 2024 öngörüleriniz nedir?

Deniz ve hava yoluyla 1 buçuk milyon yabancı turist geleceği tespitlerimiz de yer alıyor. Allah korusun bir şey olmazsa,  biz ümitliyiz. Kötü şeyler düşünmek istemiyoruz, iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.