Olympos Teleferik iyi geçen sezonu kutladı

Alternatif turizmin en önemli merkezlerinden birisi olan ve Kemer bölgesinin en büyük değerlerinin başında gelen Olympos Teleferik, yılı oldukça iyi tamamlarken, elde etiği başarıyı personeli ile birlikte kutladı.

13/01/2020 12:07
Olympos Teleferik iyi geçen sezonu kutladı

Halil Öncü-Kemer

Başarılı geçen 2019 yılının ardından Olympos Teleferik Yönetimi personele bir gece düzenledi. Geceye Teleferik Yönetim Kurulu Başkanı Paul Christen, Olympos Teleferik Yeni Yönetim Kurulu Delegesi Jürg Gisler, Tesis Teknik Müdürü Roland Streule , Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü ile Teleferik Personeli katıldı.

Geceye katılan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, teleferik çalışanlarıyla tek tek sohbet edip hal hatır sordu. Başkan Topaloğlu, Teleferik Yönetimi ve Genel Müdür Haydar Gümrükçü ile yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bizi daha da iyi bir sezon bekliyor

Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü gecede yaptığı konuşmada, "Başarılı geçen bir sezonun ardından bu gecede birlikte olmak çok güzel. Önümüzde bizi daha da iyi bir sezon bekliyor. İnanıyorum ki, ekip olarak başaramayacağımız hiçbir şey yok.

Hepinize çok teşekkür ediyorum. Yine bizleri bu gece yalnız bırakmayan Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na da çok teşekkür ediyorum. Kemerimiz için geliştirilecek her türlü projede bizlerde elimizden gelen ne geliyorsa yapacağız" dedi.

Olympos Teleferik, dünyanın en önemli alternatif turizm merkezlerinden biri 

Gecede açıklamalarda bulunan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da, "Olympos Teleferik, sadece Kemer'in değil, dünyanın en önemli alternatif turizm merkezlerinden biri konumunda. Teleferiğin, Kemer'e ve Antalya’ya sağladığı katkı çok büyük.

Başarılarından dolayı tüm teleferik çalışanlarını tebrik ederim. Rekor üstüne rekor kıran teleferiğin çıtasını daha da yükselteceğine inancım tam. Hep beraber daha güzel başarılara imza atmak için, ortak projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.