Öger, acentalarını Antalya’da ağırladı...

Almanya'da faaliyet gösteren Öger Türk Tur, acenteleri için Antalya ve Kemer ilçesinde 3 günlük tanıtım toplantısı düzenledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Öger, acentalarını Antalya’da ağırladı...

Kemer Majesty Mirage Park Otel'de düzenlenen toplantıya Öger Türk Tur'un sahibi Vural Öger, Öger Türk Tur Almanya Genel Müdürü Selim Ataş,Öger Türk Tur Türkiye Genel Müdürü Adil Serim ile Türkiye'deki Öger Türk Tur bölge müdürleri olmak üzere 400 kişi katıldı.

Öger Türk Tur şirketine hizmet verip vefat etmiş acente sahipleriyle Van depreminde hayatını kaybeden insanlar ve şehitler için düzenlenen saygı duruşunun ardından başlayan toplantıda konuşan Vural Öger, "Acentelerimizi, satışlarına katkı sağlayacak projelerimize ortak etmek için bu programı düzenledik. Biz birlikte bir aileyiz. Müşterilerimize en iyi hizmet vermek için kurulmuş dededen toruna aktarılan ve dedeyle torunun birlikte bilet almaya gittiği acente ve aile şirketiyiz" dedi.

Öger Türk Tur şirketinin, yolcusundan sorumlu olan, yolcusunu misafir olarak gören ve yılda 1,5 milyon yolcu taşıyan bir kuruluş olduğunu ve bu konuma acentelerinin destek ve katkılarıyla geldiğini ifade eden Öger, şöyle konuştu:

"Almanya dan Sivas, Malatya, Elazığ, Zonguldak'a doğrudan uçuş yapan ilk ve tek şirket olduk. Öger Tours şirketini satmamdaki neden ise, otel rezervasyonu yapan yolcularımızın internete yönelerek tur operatörlerine gereken desteği vermemesi, turistik yolcuların internete yönelmesi ve Öger Türk acentelerimiz gibi gereken desteği vermemesidir. Öger Türk Tur şirketini satma gibi bir planımız yok."

Öger Türk Almanya Genel Müdürü Selim Ataş da, yolculara en iyi hizmet için çalıştıklarını ifade etti. Ataş, "Siz bize güvenirseniz, biz de size güveniriz. En iyi Türk tur operatörü biziz" dedi. Almanya'da çalışmalar yapan Öger Türk acentelerinden 83 yaşındaki Ümit Karabakan en yaşlı, Murat Kar da en genç acente sahibi olarak tecrübelerini anlattı.

Almanya İşbank GmbH'dan Kemal Uzun, Öger Türk Tur acentelerine gereken kolaylığı göstereceklerini ve ayrıcalıklı kredi imkanı sunacaklarını belirtti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.