Odeon, Türkiye'nin en değerli markalarından biri...

Uluslararası marka derecelendirme kuruluşu Brand Finance tarafından gerçekleştirilen Türkiye'nin En Değerli Markaları Araştırması 2012 sonuçlarına göre, sektördeki 20’inci yılında olan ODEON Turizm listedeki tek turizm firması olarak 38’inci sırada yer aldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Odeon, Türkiye'nin en değerli markalarından biri...

İstanbul merkezli ODEON Turizm İşletmeciliği A.Ş., Brand Finance tarafından hazırlanan ve markaların değeri hakkında kamuoyunu bilgilendirme amaçlı hazırlanan ‘Türkiye’nin En Değerli Markaları 2012’ sonuçlarına göre 97 milyon dolarlık marka değeri ile 38’inci sırada yer aldı. Markalı bir faaliyetin performansını en sağlıklı şekilde ortaya seren ve tüm işkollarının yakından ilgilendiği bir çalışma olan araştırmada; ODEON Turizm, havacılık sektörü dışında listedeki tek turizm firması oldu.

OTI Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş, marka olmanın uzun bir süreç olduğunu, bu doğrultuda ODEON Turizm’in çalışmalarına devam ettiğini ve bu önemli sonucun bu çabanın bir ürünü olduğunu belirtti.

Listede tek turizm firması olduklarının altını çizen Bektaş, tur operatörlüğü, yer hizmetleri, seyahat acenteliği, konaklama, güvenlik ve havacılık ana alanlarında faaliyet gösteren ve 2012’de kuruluşunun 20. yılını kutlayan OTI Holding’in, Türkiye’de aralarında Odeon Turizm İşletmeciliği’nin de yer aldığı aynı ortaklık yapısına sahip 6 şirket ve Rusya, Beyaz Rusya, Ukrayna, Polonya, Mısır ve Tayland’da faaliyet gösteren 9 iştiraki ile turizm sektöründe global bir lider şirketler grubu olma yolunda ilerlediğini, ve 2011 yılında toplamda 1 milyon 380 bin turiste hizmet verdiğini ifade etti.

‘Kurumsal yapımızı kalite sistem çalışmaları ile geliştiriyoruz’

Uyguladığı kalite yönetim sistemleri ve araçları ile müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılama, kalite standartları yüksek ürünleri ve hizmetleri sunma, maksimum düzeyde müşteri memnuniyeti sağlamanın OTI Holding’in sürekli hedefi olduğunu belirten Bektaş; “ISO 9001 standardı ile başlayan kalite yolculuğumuzda, farklı şirketlerimizde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 10002 Kalite Yönetimi - Müşteri Memnuniyeti - Şikayetlerin Ele Alınması, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, HACCP, TS 12782 Güvenlik Hizmetleri Genel Kuralları Standardı gibi yönetim sistemlerine de uyum sağladık ve belgelendirmeye gittik. ODEON Tours olarak, 2011 yılında EFQM Mükemmellik Modeli'nde Yetkinlik Sertifikası almaya hak kazandık” diye konuştu.

2011 yılında Türkiye’de 850 bin turiste yer hizmeti ayrıca 44 bin yerli turiste tur operatörü olarak hizmet verdi

Bektaş sözlerini şöyle sürdürdü; “Türkiye’de Yer Hizmetleri ve İç Pazar Tur Operatörlüğü faaliyetlerinde bulunan Odeon Turizm İşletmeciliği A.Ş. 2011 yılında sadece Türkiye’de 850 bin turiste yer hizmeti, ayrıca 44 bin yerli turiste de tur operatörü olarak hizmet verdi. OTI Holding bünyesinde 3 bine yakın profesyonel çalışan, 26 ülkede, 5 kıtada turizme hizmet veriyor.”

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.