Odeon Tours'tan erken rezervasyona % 40 indirim

İlk Dönem 30 Aralık’ta bitecek. Erken Rezervasyon İptal Sigortası Tatil Tarihinden Emin Olamayan Tatilcinin Tercihini Kolaylaştıracak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Odeon Tours'tan erken rezervasyona % 40 indirim
Odeon Tours’da erken rezervasyon %40’a varan özel indirim oranlarıyla başladı. Üstelik tüm kartlara 12 taksit imkânı da bulunuyor. Tatilcilerin tarih seçimini kolaylaştıracak, Allianz Sigorta tarafından sağlanan İptal Sigortası’yla daha da tercih edilir hale gelen Erken Rezervasyon’un ilk dönemi 30 Aralık’ta sona erecek.

Odeon Tours İç Pazar Müdürü Akın Akar Aksu, erken rezervasyonla ilgili şunları aktarıyor: “Bankalarla birlikte sunduğumuz taksit ve erteleme imkânlarıyla erkenden tatil almayı daha da kolaylaştırdık. Bu sene ana tanıtım görselimizde özellikle işyerinde çalışırken tatile özlem duyulması konseptini vurguladık. Çünkü Türkiye’de henüz iş dünyamız, 6 ay önceden tatili planlayıp izin alacak düzeydeki profesyonelliğe tam anlamıyla erişemedi. Bu süreçte bunun sadece çok kolay bir planlamayla gerçekleştirilebileceğini anlatmak istiyoruz. Böylece hem işverenler çalışanlarının tatillerini erkenden planlamış ve strese girmemiş olacaklar hem de çalışanlar hayallerini kurdukları tatili çok daha hesaplı ve kolay ödeme avantajlarıyla yapabilecekler.”

Odeon Tours’un misafirleri, Türkiye çapına yayılmış 232 acentesine, 444 0 684 numaralı Çağrı Merkezi ya da  www.odeontatil.com web sitesine ulaşarak kolaylıkla rezervasyon yaptırabiliyorlar. 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.