Odeon'dan kaçırılmayacak Kurban Bayramı fırsatı

Odeon Tours, Vodafone Avantaj Cepte Kullanıcılarına Kurban Bayramı’na özel kaçırılmayacak bir kampanya hazırladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Odeon'dan kaçırılmayacak Kurban Bayramı fırsatı
Buna göre yurtiçi veya Kıbrıs oteli ile birlikte uçak biletini Odeon Tours’dan satın alan Vodafone’lulara, ücretsiz havalimanı - otel - havalimanı transfer hizmeti verilecek.

Odeon Tours, yaptığı iş birliği ile Vodafone’un tatil avantajı sunan ilk ve tek ortağı oldu. Vodafone’un akıllı telefonlarda kullanılan Avantaj Cepte uygulamasının iş ortağı olan Odeon Tours,  Kurban Bayramı’na özel kampanyası kapsamında yurtiçi veya Kıbrıs oteli ile birlikte uçak biletini Odeon Tours’dan satın alan Avantaj Cepte kullanıcılarına havalimanı - otel - havalimanı ücretsiz transfer hizmeti verecek. Transfer hizmetlerini ücretsiz alacak Vodafone’lular, Kurban Bayramı’nı da Odeon Tours’un uluslararası deneyiminin sağladığı güvenceyle geçirecekler.

30 Eylül-18 Ekim tarihleri arasında www.odeontatil.com web sayfasında yer alan otellerde geçerli olacak kampanyada, avantajdan yararlanmak isteyen Vodafone aboneleri “Avantaj Cepte” uygulamasını telefonlarına indirerek “Odeon Tours’dan ücretsiz transfer”  kampanya sayfasında bulunan “Kampanyaya Katıl” yönlendirmesi ile şifrelerini alabilecek.  

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Odeon Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı “Bu işbirliği sayesinde Vodafone Avantaj Cepte kullanıcıları Kurban Bayramı tatillerinde Odeon Tours kalite ve güvencesinin ayrıcalığını yaşayacaklar. Uzun tatil yapma imkanı sağlayan önümüzdeki bayram döneminde Vodafone’lulara ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ediyoruz. Ancak bayramdan sonra da çok özel tekliflerimizle işbirliğimize devam edeceğiz ” dedi.

Odeon Tours’la 5 kıtada 23 farklı destinasyona seyahat
Odeon Tours, başta Türkiye, Mısır, Tayland ve BAE’de bulunan ofislerinin yanısıra İspanya, Yunanistan, Tunus, Fas, İsrail, Çin, Küba, Dominik Cumhuriyeti, Endonezya (Bali), Maldivler, Vietnam, Seyşeller, Sri Lanka, Singapur, Hindistan, Tanzanya & Zanzibar, Kamboçya, Mauritius, Ürdün ve Meksika gibi 23 farklı destinasyonla hizmet verdiği misafirlerinin kalite ve güven içerisinde seyahat etmesini sağlayarak, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesini dünyanın dört bir yanında hayata geçirmeye devam ediyor. Tüm bu destinasyonlarda kişi ve gruplara özel olarak hazırlanan ayrıcalıklı tatil seçenekleri Odeon Tours’un uluslararası deneyiminin sağladığı güvenceyle sunuluyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.