Odeon'dan bayramda büyük yurtdışı fırsatı

Coral Travel & ODEON Tours Ramazan Bayramı için misafirlerine sunduğu Tayland, İskandinavya ve Balkanlar turlarında 10 Temmuz tarihine kadar yapılacak rezervasyonlarda kişi başı 40 Euro indirim sağlıyor, Cruise turlarında ise 100 Euro’ya varan indirimler sunuyor.

31/12/2019 23:40
Odeon'dan bayramda büyük yurtdışı fırsatı

Norveç Fiyortları

Coral Travel & ODEON Tours’un sunduğu Cruise turları Ramazan Bayramı’nda avantajlı tatil alternatifleri arasında yer alıyor. Pullman Horizon ile 27 Temmuz çıkışlı cruise turu 7 gece her şey dahil programında 100 Euro’ya varan indirimlerle sunuluyor. Pullman Horizon ile Norveç Fiyortlar turuna katılanlar Calais, Stavanger,  Hellesylt, Geiranger, Flam ve Bergen şehirlerini gezerek muhteşem güzelliklere tanıklık ediyor. Üstelik THY ile 27 Temmuz kalkışlı fiyortlar cruise turu tüm içecekler dahil sadece 1 198 Euro. 

 Akdeniz Cruise Turu

Coral Travel & ODEON Tours’un sunduğu Cruise turları Ramazan Bayramı’nda avantajlı tatil alternatifleri arasında yer alıyor. Pullman Zenith ile 26 Temmuz çıkışlı Akdeniz cruise turu 7 gece her şey dahil programında 100 Euro’ya varan indirimlerle sunuluyor. Pullman Zenith ile Akdeniz turuna katılanlar Marsilya – Floransa – Roma – Palermo Malta – Tunus  şehirlerini gezerek muhteşem güzelliklere tanıklık ediyor. Üstelik THY ile 26 Temmuz kalkışlı Akdeniz cruise turu tüm içecekler dahil sadece 1198 Euro. 

Coral Travel&ODEON Tours’dan Tayland tatili

 Tayland, filmlere mekan olmuş tropikal adaları, her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği Budist tapınakları, çarpıcı güzellikte doğası ile Güney Asya’nın popüler turistik destinasyonlarının başında geliyor. Huzurlu ortamı ve sıcakkanlı insanlarıyla “gülen insanlar ülkesi”  olarak bilinen Tayland’a vizesiz seyahat imkanı, Türklerin bu destinasyonu seçmesinde önemli rol oynuyor. Üstelik Coral Travel & ODEON Tours, 26 Temmuz’da Türk Hava Yolları çıkışlı 6 gecelik 4 yıldızlı ve oda kahvaltı konaklamalı Bangkok&Pattaya turunu seyahat severlere bayrama özel sadece 959 Euro’dan, Bangkok&Phuket turunu ise 1149 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuyor.

Fiyortlar ve mucizevî doğa görüntüleri

Stockholm, Oslo, Laerdal, Bergen, Geilo, Kopenhag, Flam şehirlerini görme fırsatı sunan ve 1 gece konaklama gemide gerçekleşecek 2 akşam yemeği dahil İskandinavya Turu Coral Travel & ODEON Tours ile 1.159 Euro’dan başlayan özel fiyatlarla sunuluyor. 26 Temmuz çıkışlı Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile başlayacak İskandinavya turu 8 gece 9 gün sürecek.  Ramazan’da İskandinavya turunu tercih edenler, muhteşem manzaralara tanık olarak adeta büyülenecek, sık sık fotoğraf molası vermekten kendilerini alamayacaklar.

Tarihi ve doğal güzelliklerle buluşturan Balkanlar turu

26 Temmuzda Türk Hava Yolları tarifeli seferleri ile başlayacak, 4 gece sürecek, 4 ve 5 yıldızlı otellerde konaklamalı, akşam yemekleri ve turlar dahil Balkanlar turunun kişi başı fiyatı ise 399 Euro’dan başlıyor. Ohrid, Üsküp ve Priştina’yı kapsayan, Balkanların yemyeşil coğrafyasını, pek çok farklı kültürün izini taşıyan büyük şehirlerini, tipik taş evlerini görme ve yakın Balkan tarihine tanıklık etme fırsatı sunuyor.

1000TL ve üzeri tatillerde 50 lira indirim

Coral Travel & ODEON Tours, 1000TL ve üzeri tatil satın alan herkese 50 lira indirim veriyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.